Вагиналният оргазъм е равен на перфектен секс. И това е така, защото е доказано, че именно този вид екстаз е силен стимул за още и още секс. Преди време се е смятало, че много малко жени могат да го изпитат, но последните проучвания и теории разбиха на пух и прах това твърдение.

Истината е, че всяка жена може да достигне до вагинален оргазъм. Истина е, че той е многократно по-приятен от клиторния. Истина е, че се случва малко по-трудно, но с правилните насоки може да се превърне в неизменна част от сексуалните ви контакти. Как? Запознайте се с няколко съвета, които и двамата партньори трябва да запомнят добре:

Психическа нагласа

Оргазмът (от който и да е вид) не бива да бъде цел! Целта е удоволствието. Съсредоточите ли се върху оргазъма, почти сигурно е, че няма да го изпитате. След това идват времето и мястото - ако партньорите са притеснени или разсеяни, екстазът непременно ще им бяга. Но до тук с психиката, нека минем към същинската част.

Забравете за стимулирането на клитора

Тактиката е точно обратната - тези работи се правят преди половия контакт. Галете с пръсти и език клитора, но не й позволявайте да свърши. Силната възбуда е от решаващо значение за вагиналния оргазъм. Ако си свършите добре предварителната "работа", много малко след самото проникване, ще доведете партньорката си до желания връх.

Важна е позата

Има една хитринка, която много ще ви помогне. При мисионерската поза, сложете под дупето на партньорката една по-твърда възглавница и тогава започнете акта. Как ще помогне това? Опитайте и сами ще ни благодарите за съвета.

Лубрикант

Ако се наложи, използвайте лубрикант. Мъчите ли се на сухо, до никъде няма да стигнете. Дори болезненото усещане може да помрачи желанието за секс и у двама ви.

Пробвайте различни ъгли на проникване

...И различна сила на натиска. Някои точки във влагалището имат нужда от по-силен натиск. Само че не го правете изведнъж, защото може да предизвикате болка. Просто постепенно увеличавайте силата на проникване и следете реакцията на половинката. Ако я чуете лудо да крещи, че иска още и да не спирате, или пък ви притиска по-силно до себе си, значи сте на прав път.

Устата не е само за пиене и ядене

Това особено важи, когато става въпрос за секс и оргазъм! Мръсните думички по време на секс не са мръсни, а направо вълшебни. Не забравяйте, че на първо място оргазмът идва от мозъка!

Къде е G-точката?

Има и още един ход, който включва откриване и стимулиране на G-точката, но отсега ви казваме, че е рисков. Защото, ако се вглъбите прекалено в това да я търсите и да налучквате, дали сте успели, може да прецакате цялата атмосфера. Но все пак, опитайте - тя се намира на 2-3 см от входа на влагалището и представлява лека овална издатина.

И обобщенията са: спрете с акцентите върху клитора по време на акта! След клиторния оргазъм, повечето жени изпитват свръх чувствителност на мястото и не желаят да бъдат докосвани. По този начин ентусиазмът им да продължат със секса намалява. Докато след вагиналния оргазъм, всяко проникване във влагалището става много по-приятно. А това е предпоставка за още един и още един, и още един оргазъм...