Каква кучка си според зодията?

Каква кучка си според зодията? - картинка 1

Безцеремонни, агресивни, алчни, суетни, скандални - има си жени, кучки по учебник, братче!

Овен

Жената-Овен е безцеремонна кучка. Ти не признаваш никакви правила на играта. Просто се биеш, като с лекота нападаш най-слабите места. Ритника в топките абсолютно задължителен. Кучката в теб е толкова смъртоносна, колкото и мълниеносна.

Появяваш се изведнъж и убиваш на място, а пет минути по-късно, отново си се превърнала в котенце... до следващия път.

Телец

Пример за пресметлива и алчна кучка е жената-Телец. Ти си истински еталон за меркантилна жена. Ако моментално не хвърли в краката неземни дарове, горкият злощастник ще се сблъска с кучка от най-високо ниво. И трябва да бъде сигурен, че никак няма да му хареса. Просто нищо няма да проработи. И да бяга няма да проработи. Ти ще го настигнеш.

Близнаци

Жената-Близнаци е кучка-хулиган. Ти не си така по рождение, но си усвоила изкуството на съблазняването. Т.е. притворството е най-силната ти страна. Умееш да се преструваш така, че кучките по природа, до теб изглеждат като малки невинни агънца. Истината е че ако ти включиш на режим-кучка, мозъците на жертвите ще се възпламенят на петата минута.

Рак

Жената-рак е благочестива кучка. Ти гледаш на себе си, като на роден психолог и спасител на изгубени души. И съвсем искрено вярваш, че без твоя помощ тази души ще умрат в адска агония. Ти не можеш да допуснеш това. Такъв инцидент трябва веднага да се предотврати. Нещастието е в това, че за да постигнеш въпросното спасение понякога прибягваш до манипулации, изнудвания, заплахи и то от най-съвършените. Просто трябва да направиш добро, пък ако ще и с юмруци.

Лъв

Жената-Лъв е суетна кучка. Някои смятат, че ти всъщност си благородна дама, за която да бъде кучка е низко и недостойно. И това е факт. Друг е въпроса, че това ти поведение е познато само на най-приближените. А така чест се оказва на малцина. Всички остана са част от публиката. А на всеки зрител, ти си длъжна да докажеш, че си най-голямата кучка на света. Кралицата на кучките. Богинята на кучките.

Дева

Жената-Дева е кучка-екзекутор. Ти си хладнокръвна, безмилостна и непримирима. Нищо лично, просто това ти е работата. При това обществена работа, публична. В същото време, ти си убедена, че не би се държала като кучка с някой невинен, който не е сторил нищо лошо. Но включиш ли този режим, жертава няма смисъл да се опитва да разбере. Ти си и съдията, и палача. И собствени закони си имаш и никой не ги знае. Така че най-доброто, което може да направи обявения за виновен е да умре по-бързо.

Везни

Жената-Везни просто не е кучка. Ти си напълно лишена от характеристиките на кучката. Ти не разбираш защо трябва да правиш на някого зло, като можеш да му направиш добро. Не че си светица, бродеща сред грешници, не. Просто си твърде мързелива да правиш злини, а доброто ти се отдава по природа. Проблемът е че това „добро“ не винаги е достатъчно добро за някого. И точно в този момент ти се отчайваш и се превръщаш в кучка. А най-големият проблем е в това, че решиш ли да направиш нещо го правиш перфектно. Превръщането ти в кучка не прави изключение.

Скорпион

Жената-скорпион е кучка по учебник. Ти комбинираш уменията на всички други кучки ( с изключение на Рак и Везни, разбира се). Заслужаваш почетна награда в областта. Прекрасно знаеш, как да смажеш психически всеки нещастен човечец. Ти просто се наслаждаваш на целия процес: да манипулираш жертвата, докато тя направи това което искаш. И даже тя да се усети и да се опита окончателно да излезе от мрежата ти, се оказва, че ти вече си я изравнила със земята. И готово... печелиш!

Стрелец

Жената-Стрелец е скандална кучка. За теб изтънчените манипулации и интриги и воденето за носа са твърде скучни. Твърде плитки и недостойни. Ти си на мнение, че усилията трябва да се правят само когато си сигурна в резултата. Всъщност, самата ти не си напълно уверена, че ужасното ти поведение ще постигне нещо. А и трябва време, а ти мразиш да чакаш. Но виж, скандала е проверен способ. И дори и да не постигнеш желаното с него, той ти гарантира, че ще се разтовариш. Така че, трябва просто да те оставят да крещиш, когато започнеш да се държиш като кучка. Но е важно жертвата ти да си мълчи. Реши ли да ти противоречи, край. Никой няма да оцелее.

Козирог

Прецизна кучка. Като жена-Козирог, ти се превръща[ в кучка, само в тези случаи, когато нещо не върви по план. Ето защо някои хора смятат, че ти си еталон за кучка, а други – че у теб няма и помен за подобни черти. Тези хора просто не са се изпречвали на пътя ти. Защото в режим „Кучка“ си способна да отвориш нечий череп и да му изядеш мозъка с чаена лъжичка.

Водолей

Жената-водолей е внезапна кучка. На повечето хора ти създаваш впечатлението, че биеш много лошо и на теб наистина ти се иска да е така, но просто не знаеш как. Но когато искаш нещо, рано или късно го постигаш. Така че, в един момент просто се превръщаш в кучката, която искаш. А същевременно ти си от хората, на които най-малко им е присъщо такова поведение.

Риби

Жената-Риби е кучка по рождение. В смисъл, ти се раждаш такава и умираш такава. Това е твоето естествено състояние. А всичко останало е притворство, защото ти си и прекрасна актриса по рождение. Важно е да се отбележи, че истинското лице под маската не познаваш дори и самата ти. Така че пристъпа ти на кучка ще видят само най-близките. А те си зная: като при всяко бедствие и при теб е така, никои не е виновен, просто се случва.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове