Какво да подарим на дамите за празника

Малко идеи в последния момент

1/Пролетта е и символ на новото начало. Природата се събужда, цветята ухаят, а любовта е на всякъде във въздуха. Деня на жената и на майката на 8 март е въплъщение на пролетта в човешка форма. За да помогнем на мъжката част от света да зарадва по-красивата му половина, сме направили списък от идеи за подаръци, с които можете да зарадвате любимата, майката, приятелката.

Цвете и бонбони. Нито една жена няма да се сърди на най-шаблонния, но пък най-сърдечния подарък. Цветята - за да донесат красота и цветен аромат в дома й, а шоколадът, за да се подслади деня й. Не й избирайте рози, те са най-красиви и най-предпочитани, но божурът, лилиите или многоцветните лалета ще са по-нестандартни отколкото добрата стара роза.

Парфюм.  Да уцелите правилния аромат е много сложна задача, но ако успеете .... тя, всеки път, впръсквайки си аромата, ще си спомня за вас и цял ден ще е на вън с уханието, което вие сте й подарили.

Джаджи. Ако приятелката ви следи изкъсо какво се случва из света на технологиите и винаги иска да е в крак с тях, направете и комплект за телефон - калъф, слушалки и писалка или надникнете над какво въздиша и й го вземете преди тя да се е настроила за поредния шопинг ден.

Спа уикенд. След студената зима, началото на пролетта е идеалното време да си възвърнете силите заедно като отидете на спа уикенд. Тази година празникът на жената се пада в неделя, така че търсете къде има шоколадова терапия за тялото.

Вечеря. Най-хубавият подарък е времето. Отделете се в хубав уютен ресторант с вкусна кухня и прекарайте вечерта в дълги разговори, хубаво вино и апетитна храна. Другият вариант е вие сами да й приготвите една вечеря на свещи.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове