Какво харесват жените в леглото?

Какво харесват жените в леглото? - картинка 1

Срам ги е да си признаят

Мръсни думи, секс сцени от любимите романи или филми, чувствен масаж... Това са само част от нещата свързани със секса, които жените искат, но понякога се срамуват да споделят със своите партньори.

Жените имат също толкова голям сексуален апетит, колкото и мъжете. Техните фантазии и желания са не по-малко горещи. Какво още биха искали да преживяват по-често в спалнята без да се срамуват да го споделят със своята половинка? Ето няколко тайни.

„По-продължително, моля!“

Това не се отнася толкова до продължителността на половия акт, а до продължителността на любовната игра. Според проучване, повечето мъже и жени биха искали любовната игра да продължи не по-малко от 18 минути.

Уверете се, че обхващате всички горещи точки започвайки от главата и стигайки до петите. По-дългата любовна игра, не само прави климата в спалнята по-горещ, но и оргазмите, които ще изпитате, ще бъдат по-интензивни.

 „Изяж ме!“

Друго, което дамите биха искали по-често да им се случва в спалнята, но се притесняват да споделят на половинките си е еротичната игра, в която може да включите шампанско, сметана, шоколад. Намажете деликатно количество от тях върху ерогенните зони на вашата партньорка и бавно и чувствено започнете да облизвате изкушенията.

 „Да си поиграем с играчки“

Жените харесват секс играчките и това не бива да ви кара да се чувствате незначителни в леглото. Това са просто едни секс аксесоари, които могат да направят изживяването по-вълнуващо и да сбъднат някои от нейните или вашите еротични фантазии.

 „Понякога искаме груба игра!“

Жените не са толкова деликатни, колкото си мислите, господа. Малко груба игра, която ще разпали страстите винаги е добре дошла. Леко подръпване на косите, възбуждащото пляскане по дупето и разпалващото късане на дантеленото бельо. За последното, все пак не забравяйте след това да изненадате партньорката си с нов комплект секси бельо.

 

„Потърсете нови горещи точки!“

Гърдите и интимните части не са единствени ерогенни зони в женската анатомия. Макар че те изискват специално внимание и проучване, опитайте да стимулирате и други зони, като скалпа, свивката на коленете, шията, вътрешната част на бедрата, ушите.

„Владей ме!“

Жените обичат да предават контрола върху своите тела на мъжете, дори и само за няколко минути страстен секс. Повишете градуса в спалнята. Сложете фин шал за превръзка на очите на вашата партньорка, или ако напълно ви се доверява, завържете нежно ръцете ѝ.

Нямате представа колко по-възбуждащ ще бъде актът на любовната игра.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове