Какво казват любимите ти обувки за твоя характер

Какво казват любимите ти обувки за твоя характер - картинка 1

Стилът на обличане, любимите ти дрехи, това дали носиш аксесоари или не - всичко това, въпреки че не сме наясно, говори много за нас

Стилът на обличане, любимите ти дрехи, това дали носиш аксесоари или не - всичко това, въпреки че не сме наясно, говори много за нас. Според проучване, проведено в университета в Канзас и публикуване в списание за изследване на личността, 90 % от нашия характер се отразява в обувките, които носим. Ето до какви заключения стигнаха от Cosmopolitan.bg:

1. Обувки на висок ток

Високите токчета са свързани с жени, които искат да се чувстват силни, секси и бляскави. Този тип жени обичат да бъдат в центъра на внимание и токовете им дават предимство и допълнително самочувствие.

 

Какво казват любимите ти обувки за твоя характер

 

2. Равни обувки

Въпреки че те са супер актуални и могат да бъдат олицетворение на феминизма, носенето на този тип обувки съответства на жени, които са материалистки, с по-зрели, сериозни и амбициозни разбирания за живота.

3. Равни сандали

Всички ние имаме поне по един такъв чифт, с който ходим на плаж и басейн, но ако си от типа жени, който носи само такъв тип обувки през лятото (равни и възможно най-семпли), то предпочиташ обикновения живот, ти си естествена и непринудена със спокоен характер.

4. Платформи

Ако си фен ан платформите, то значи си здраво стъпила на земята и обожаваш да бъдеш с приятелите си. Харесва ти да правиш добро впечатление с облеклото и като цяло с визията си, но никога не би  жертвала комфорта си в името на това да изглеждаш добре.

5. Боти

Според проучването жените, които предпочитат да носят боти са сложни характери със силна индивидуалност и малко инат.

6. Маратонки

Те казват за притежателката си, че бяга от усложненията като цяло, но имат пълен списък с дейности в ежедневието. За тези жени най-вълнуващото нещо в живота е да направят 1000 неща за един ден!

 

Какво казват любимите ти обувки за твоя характер

 

7. Гумени ботуши

Ясно е, че си силно и решително момиче. Освен това обичаш иновациите и експериментираш с визията си.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове