Какво ни показват еротичните сънища?

Какво ни показват еротичните сънища? - картинка 1
a_boomb.png

Да видим кой какво сънува

Какво са сънищата? Гимнастика на невроните или дейност, при която мозъкът разрешава задачи? Според съвременните учени сънищата изпращат послания и носят смисъл.

Какви изводи тогава можем да си направим ако знаем елементарното естество на еротичните сънища. Неоспорим факт е, че те могат да помогнат за подобряването на комуникацията в двойката.

Например повечето жени сънуват едри и надарени мъже, които се грижат за тях, отделят им специално време и които изцяло разбират техните сексуални и емоционални нужди. И най-важното - които се възбуждат, докато карат жената да се възбужда.

При мъжете естеството на еротичните сънища е друго. Според изследователите, силният пол често сънува неумели жени, които внезапно им се нахвърлят, жадни за див секс.

Също така повече при жените и в по-малка степен при мъжете мокрите сънища настъпват най-вече, когато се чувстваме сексуално обременени и очакващи. А също така и когато сме неудовлетворени от една сексуална връзка.

 

Снимка 253126

Способността да различаваме мъжките от женските сексуални сънища ще помогнат да се подобрят отношенията между половете. Така мъжете и жените по-лесно могат да осъзнаят, че прекаленото женско кокетиране и демонстриране на задръжки предизвикват гняв в мъжете и дори ги отблъскват. В същото време неумението на мъжете да схванат женските сексуални желания понякога кара много жени да избягват секса и да не предлагат това, което мъжете искат.

Когато по различни причини не сте в състояние да поддържате нормално сексуално поведение, сънищата биха могли да вие помогнат да осъзнаете къде грешите и как бихте могли да си помогнете. В съня е възможно да изпитате удоволствие от това, което в реалнстта ви създава страхове.

Например мъжете, които предпочитат да подминат предварителната любовна игра поради стеснителност или мързел, в съня биха могли да усетят какво пропускат. Жените, които се притесняват от оралния секс, най-често и безболезнено преодоляват своите притеснения с помощта на съня, в който даряват или получават това удоволствие по-разкрепостено.

Най-често насън ни се явяват видения за секс с неочакван или непознат партньор (колеги, стари приятели, случаен гост). След това идват сънищата за прекъснат сексуален акт, за секс на публично място, див и необуздан секс и др.

 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

За кого ще гласувате на предсрочните парламентарни избори?

„Демократична България“

30.19%

ГЕРБ-СДС

15.09%

„Има такъв народ“

13.21%

БСП

11.32%

Не съм решил още...

9.43%

"Възраждане"

7.55%

Няма да гласувам

5.66%

„Изправи се! Мутри, вън!“

3.77%

Друга партия или коалиция

3.77%

ДПС

0.00%

ВМРО

0.00%

„Републиканци за България“

0.00%

Блогове