Какво предпочитат хората на почивка - партньора или смартфона?

Какво предпочитат хората на почивка - партньора или смартфона? - картинка 1

Ако е второто, то по-добре не си харчете парите за почивки

На хиляди хора от 31 страни бе зададен този въпрос, какво биха предпочели да вземат на почивка. Оказва се, че съвсем сме загубили човешкото в себе си и 81 на 100 от анкетираните предпочитат мобилното устройство пред половинката си. А вие какво бихте предпочели?

Представете си, че сте спечелили безплатна луксозна ваканция където и да е по света и единственото условие е, че трябва да избирате какво да вземете - любимият човек или смартфонът. Труден избор, а?

Въпросите били зададени  на 9,200 души от 31 различни страни. Въпроси, фокусирани върху използването на мобилният телефон и влиянието му върху почивката им. Резултатите, за съжаление, подсилват това, което вече знаем. Виждаме го всекидневно в двойки, които гледат мобилните си телефони по време на среща и тяхната лудост, която виждаме в очите им когато батерията им падне, или не дай си боже да изчезне интернетът.

Когато те са попитани какво е най-важното нещо, което ще вземат при пътуване, 81% от тях са отговорили, че предпочитат мобилното устройство. А относно съпрузите процентът е доста по-малък - 53%. Изследването показва и фактът, че един на всеки десет души предпочита да пътува и да изкара почивката си с мобилен телефон в ръка. Явно не знаят как да се насладят на почивката си.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове