Какво преживява всяка жена в леглото на мъжа

Какво преживява всяка жена в леглото на мъжа - картинка 1

Да спите под една постеля е голямо предизвикателство

4/ Мъжът е водил повече войни от всяко друго същество на планетата, информират от Men.bg.

Като изключим Жана д'Арк, всички останали красавици водят малки и тихи борби, които не могат да се класифицират като сериозни военни действия. Има само една война, в която и двата пола участват. Там се провеждат такива военни действия, които никога не биха могли да се разиграят на географската карта. Да спите с любимата в едно легло е истинско предизвикателство. Тя никога не може да се намести, понякога съска и на финала се оказва по-пластична и от анаконда. Понеже е все още февруари, смятаме да покажем какво изпитва всяка жена, когато реши да сподели своето прелестно лeгло с милион и една възглавнички на еднорози с вас.

Разпитахме едрогърдата перверзна секретарка, за да разберем къде точно бъркаме и защо не можем да постигнем съвършеното гушкане. Запознайте се с мъжките грехове в леглото!

Винаги искаме част от завивката, сякаш не е достатъчно, че сме получили поне една педя от всичко.

Не спираме да се възбуждаме от опряното дупе в нашето тяло и постоянно се отъркваме с надеждата, че ще се случи нощно чудо.

Излъчваме достатъчно топлина, за да затоплим малък ескимоски лагер. Винаги сме казвали, че мъжът има по-висока телесна температура, както и душа, ама това е история за друг път.

Сънуваме поредното сражение от "Братя по оръжие" и раздаваме юмруци. Лошото е, че милото не харесва това.

Събуждаме се, за да стиснем дупето й по-силно.

Получаваме нервни тикове, с които спокойно можем да имитираме обладаване от дявола, но спокойно, тъщата е на 300 километра от нас.

Започваме да хъркаме толкова силни, че дори мечките в зоопарка се събудиха от зимен сън.

Издебваме най-удобния случай, за да се разложим върху вас така, че да не можете да мърдате никъде до сутринта или докато не се напишкате.

Всяко мъжко същество може да направи ефектен морски възел с всички завивки и след това да ги срита на пода на леглото. Винаги заспиваме с една ръка върху яйцата. Трябва да сме сигурни, че юнаците са защитени от всякакви посегателства.

Отдавна знаем, че нито една жена не заслужава доверието ни.  Успяваме да се заплетем достатъчно добре в косилището на възглавницата и подсъзнателно подозираме, че освен цветето ви, ще отнемем и скалпа ви. Ако не изритаме всички завивки, веднага ще се увием като голям дюнер само с картофи и месо!

През цялото време спим с ерекция, защото сънуваме бившата гола, голи жени, Victoria`s Secret и Моника Белучи.  Не се отказваме от 77-сексът и затова продължаваме да ви обръщаме със задник към нас. Няма друг начин, мило!  Издаваме по-странни звуци, отколкото можете да чуете в "Екзорсизма".  Говорим на сън за други жени, секс, секс с други жени и порно колежката! Понеже сме в страната на чудеста, пускаме повече дъги, отколкото сте виждали в "Hello Kitty".  Успяваме да ви приложим хватка от UFC, с което сме сигурни, че няма да се опитате да избягате, в противен случай ще ви счупим гръбнака.  Изпускаме толкова много лиги, че имате огромни шансове да бъдете първата удавена жена в съня си. И дори няма да коментираме дъха на дюнер с люто!  Поне веднъж успяваме да покажем, че държим на мъжкия педикюр "Орлови нокти". Мръдни още един път и ще те намушкаме!

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове