Какво си мислят жените по време на секс?

Какво си мислят жените по време на секс? - картинка 1

Дами, разкрити сте!

Сайт за споделяне на тайни разкрива за какво си мислят жените по време на секс и какво им помага да достигнат по-бързо до оргазъм. Мислите им варират от порнографски до откровено озадачаващи - например за котки и гевреци, пише в. "Дейли стар".

Десетки дами са използвали сайта Уиспър, за да споделят най-интимните си откровения, защитени от анонимността.

Една от потребителките на сайта е признала, че когато прави секс с партньора си, по-бързо достига до оргазъм, когато мисли за гевреци. Друга е споделила, че когато със съпруга й се разгорещят между чаршафите, мисълта й е заета с котки.

Поредна анонимна дама е заявила, че когато се отегчава по време на секс, зяпа из стаята и мисли за случайни неща, като например, че трябва да си слага повече шампоан, когато се къпе.

Други споделят интимни тайни, които по-скоро биха наранили партньорите им, отколкото биха ги изумили, ако ги научат - например че докато мачкат чаршафите с тях, половинките им мислят за бившите си, за да получат по-бързо оргазъм.

Не са рядкост и жените, които по време на секс мислят за предишните изгори на приятелите или съпрузите си.

Не толкова затормозяващи мисли имат други анонимни дами, които признават, че докато се любят, мислят за чийзбургери или за вибраторите си.

Източник: БТА

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове