Катя Роуз влиза в битката за най-секси бизнесдама

Катя Роуз влиза в битката за най-секси бизнесдама - картинка 1

Сравняват Катя с новата първа дама на Америка - Мелания Тръмп

Кати Роуз е една от трите номинирани в категорията Бизнесдама на годишната церемония Сексимвол на годината, която ще се проведе тази сряда в елитен пиано-бар.

На красив рафт в дома й вече са наредени други статуетки -

Бизнес дама за последните 10 години, орден и приз в Лондон за благотворителност, Мисис България 2011, Мисис Европа 2012, Мисис дама за 2013-та, а през 2014-та година тя печели титлата Най-стилна бизнесдама на наградите на "Папараци".

Своето отличително присъствие в бизнес сферата, Кати Роуз дължи на създаването и успешното управление на един от най-луксозните и елитни бутици "Роуз Фешън" и няколко международни компании. Блести на доста корици на наши елитни списания. Освен, че е успешна бизнес дама, тя е горда майка на две деца, а

напоследък често сравнявана с новата първа дама на Америка - Мелания Тръмп.

Освен това госпожа Роуз е отдадена на различни благотворителни каузи. За церемонията Сексимвол на годината, която вече 8 години се провежда в помощ на болни деца и деца без родители, тя ще дари специален предмет, който да се разиграе на търга.

Това е екзотичен бумеранг, който до сега е заемал съществено място в дома й в Австралия. Бумерангът олицетворява нейното вярване, че доброто, което правиш, рано или късно се връща обратно към теб.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Къде ще прекарате коледните празници?

У дома, със семейството.

45.16%

В някоя класическа коледна столица - Виена, Прага, Будапеща!

22.58%

Колкото по-далече, толкова по-добре!

17.74%

Където има сняг, какво е Коледа без снежинки!

14.52%

Блогове