Ким Кардашиян нарочно е пуснала палавото си филмче

Ким Кардашиян нарочно е пуснала палавото си филмче - картинка 1

Властното й майче също е замесено в драмата

Ким Кардашиян и майка й Крис Дженър умишлено са разпространили скандалното порно видео, твърди нова биографична книга за клана Кардашиян.

Риалити звездата е подписала договор през 2007 година с компанията Vivid Entertainment, за да разпространи пикантното порно, заснето през 2003 с участието на тогавашното гадже на Ким, Рей Джей. Сделката е била финализирана не от кого да е, а от самата майка на Ким, Крис Дженър.

Ян Халперин, авторът на книгата „Kardashian Dynasty” се позовава на източници, според които твърдят, че общ приятел на Ким и Парис Хилтън е посъветвал първата да си направи секс касета, с която да постигне по-широка известност. Самата Ким е дискутирала идеята още преди това с членовете на семейството си.

Друг приятел на Кардашиян е споделил пред автора: „Крис беше тази, която уреди сделката задкулисно и тя е отговорна, че видеото видя бял свят“.

Ким, която има две деца, Норт на 2 години и Сейнт на 3 месеца със съпруга си Кание Уест, е осъди компанията Vivid за 5 милиона долара, но видеото все пак изтече по медиите.

В книгата, която ще излезе по книжарниците следващия месец, авторът заключва:Ясно е, че Vivid нямаше да обяви разпространението на касетата, без точна индикация от семейство Кардашиян, че са съгласни със съгласуваната цена“.

Говорител на риалити предаването „Keeping Up With the Kardashians” отрече истинността на твърденията.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове