Китайски хороскоп: 2018 - годината на кафявото куче

Китайски хороскоп: 2018 - годината на кафявото куче - картинка 1

Днес в Китай посрещат Новата година

2018 е годината на Кафявото земно куче. Тя започва от 16 февруари 2018 и приключва на 4 февруари 2019. Открийте какво ви предстои през годината на Кучето по отношение на любовта, късмета, връзките, парите, работата и здравето още сега!

Плъх: Родените през 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 или 2008.


Ще бъдете по-съсредоточени върху хобитата си през тази година. Уверете се, че вършите неща, които ви правят щастливи – може да нямате време за това по-късно. За съжаление, ще се сблъскате с известна доза тъга, но все пак положителните моменти ще вземат превес. Плъховете трябва да прекарват достатъчно време със семейството и близките си. Също така е добре да правят креативни и нови неща. Ако правят всичко това, със сигурност ще имат страхотна година!

Хороскопът на зодия Плъх показва, че тази година ще е изпълнена с постижения и задоволство. Според китайската астрология Плъховете имат богато въображение, забавни са и са изпълнени с огромно любопитство. Те могат да бъдат непокорни, но това не е лошо в никакъв случай – просто енергията им е неудържима! Те са добри в това да поддържат нещата в движение, винаги мислят и планират и имат страхотен организационен талант. През Новата китайска година те ще могат да свършат много повече неща, отколкото преди. Това се дължи на силният им инстинкт и увереност. Плъховете са романтични, любящи и защитаващи и обожават да говорят – но на никого не му пречи, тъй като винаги казват интересни неща.

Любов: Прогнозите са, че сериозна промяна ще ви помогне да осъзнаете някои неща през годината. Хората от тази зодия може да са изкушени да правят нови неща и да се сблъскват с нови преживявания. Те ще бъдат по-различни от всичко, което са правили досега. Тези нови промени ще са значими за цялостния ви растеж през тази година, както и през следващите дванадесет. Късметът ще бъде с вас през тази година и ще ви помогне много в любовта, брака и връзките. Дори ще успеете да направите необходимите проблеми без особени проблеми. Идеята за това какъв да бъде живота ви ще се прехвърли и върху партньора ви и така двете страни ще са по-склонни да се стремят към идеала. 2018 е добра година за вас, ако планирате бременност. Тази година семейството ви ще се разшири – но не задължително в този смисъл на думата. Вашите близки приятели ще ви бъдат като братя и сестри и ще стоят до вас, когато никой друг не желае.

Кариера: Нови неща ви очакват през тази година! Трябва да търсите новото в бизнеса и професията си. Ще изпитвате силна нужда да доказвате себе си и ще имате куража да го правите. С всяка стъпка и въпреки жертвите, ще успеете да направите живота си по-добър.

Финанси: Може да има известни проблеми за вас по отношение на парите. Източник на доходи могат да бъдат нови проекти или проучвания. Ще бъдете по-креативни, отколкото през предходната година. Ще ви бъде от полза да работите с някого по отношение на планирането на финансите. Ако искате да постигнете успех, ще ви се наложи да търсите различни гледни точки.

Здраве: Пренебрегването на ограниченията и следването на инстинктите ви е перфектен план, ако искате да вървите напред в живота си и да запазите енергията си. Ако работата ви е свързана с физическа активност, прогнозите предполагат, че годината ще е страхотна за вас! Ще бъдете изпълнени с енергия и радости.

Вол: Родените през 1925, 1937, 1949, 4961, 1973, 1985, 1997 или 2009.


2018 ще ви донесе много промени. Опитайте да не се притеснявате, когато те настъпят. С правилното темпо тази година ще бъде успешна за вас. Не се насилвайте прекалено силно и винаги се уверявайте, че имате време да се видите с приятелите и роднините си. Награждавайте се от време на време – заслужавате го. Прогнозите за Китайската 2018 година предполагат, че тази година Воловете ще научат нови неща и ще израснат като личности заради това. Трябва да разширите границите си и да опитате нови неща, ако искате да напреднете през тази година. Ако стоите на едно място и се придържате към една и съща рутина, няма да стигнете никъде. Хората, родени през годината на Вола, имат много от чертите на тези животни – те са търпеливи, работят упорито, може да им се има доверие, откровени и практични са. Винаги можете да разчитате на тях да свършат дадена работа – именно тези качества ще им помогнат през 2018.

Любов: Китайският хороскоп предвижда, че любовният ви живот ще стане по-комфортен, ако вече сте във връзка. Ако сте необвързани, периодът е страхотен за запознанство с нови хора! Ще срещнете много нови личности през годината и трябва да започнете търсенето си точно сред тях. Вашите приятели няма да ви дарят с романтика, затова търсете другаде! Бъдете очарователни и харизматични, когато срещате нови хора, за да се изградят по-бързо връзките помежду ви. Женените двойки може да опитат да продължат семейството си. По отношение на семейството и приятелите, трябва да се уверите, че не действате твърде импулсивно. Понякога може да бъдете прекалено откровени и да нараните чувствата на другите. Не се месете в личния и сексуалния живот на останалите, независимо колко добре ги познавате. Ако искат да знаете нещо, ще ви го кажат.

Кариера: Тъй като сте в края на 12-годишен цикъл, е време да си починете и да се отпуснете. Ако все пак искате да работите усилено, променете посоката или дори кариерната си пътека. Опитайте се да разнообразите стила си на работа. Това може да направи нещата по-малко скучни. Трябва да опитвате различни подходи, за да направите живота си по-интересен. През 2018, годината на Кафявото земно куче, Волът трябва да има реалистични очаквания към работата си – не очаквайте да бъдете повишени за нещо малко. Работете усилено върху сегашните си проекти и можете да бъдете забелязани.

Финанси: Според прогнозите финансовият аспект в живота ви ще бъде относително стабилен, дори и кариерата ви да е малко объркваща. Харчете пари за неща, които ще подобрят живота ви. Това е време да направите подобрения в дома си или да обновите електронните си устройства.

Здраве: Хороскопът съветва да не се съмнявате в себе си и да не се тревожите прекалено много. Това е вашата година за нови неща! Може да имате предишна контузия, която да ви причинява повече проблеми сега. Не позволявайте на тревожността да взима превес в ежедневието си! Разтягайте се добре преди тренировка, за да не се нараните. Ще трябва да направите известни корекции в тренировъчния режим и диетата си през тази година. Грижете се на първо място за психическото си здраве. Стресът може да причини много проблеми, ако не се обръща внимание. Включете чай от джинджифил, лимонова вода и спанак в диетата си.

Тигър: Родените през 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 или 2010.


Тази година Тигрите ще видат нещата в нова по-позитивна светлина. Възползвайте се от това време – няма да е завинаги! Уверете се, че се грижите за себе си на първо място. Работата и любовта не са по-важни от щастието и здравето ви. Представителите на зодия Тигър са силни, смели, агресивни, импулсивни, грижовни и истински бунтари – досущ като животните.

Любов: Според прогнозите сега е време за промяна във връзките – както романтични, така и платонически. Това може да означава да отнесете нещата на следващо ниво с половинката си, да се разделите или да изберете нов партньор. Сексуалните изкушения могат да бъдат навсякъде, но се уверете, че ги избягвате, ако сте в сериозна връзка. Ако сте отегчени от връзката си, опитайте да правите нови неща заедно, за да ви бъде по-забавно. Не е нужно да насилвате нищо през тази година – всякакви промени ще идват естествено. Планирането на бебе също е заложено в картите за зодия Тигър. По отношение на семейството и приятелите ще се чувствате по-близки от всякога. Приятелите ви може да ви чувстват като семейство. Ще има и изненади в приятелския ви кръг!

Кариера: Тази година ще има известна мистерия в кариерата и бизнеса ви. Това може да ви стресира или да използвате тази мистерия като свое предимство. Кой знае? Това дори може да направи кариерата ви по-вълнуваща. Възможно е да правите известни саможертви за работата си. Приемете всякакви възможности, които се изправят на пътя ви, защото може да са ви от полза след време и да бъдете забелязани от по-висшестоящите. Недейте да нервничите и да се отказвате от добрите шансове.

Финанси: През тази година ще успеете да монетизирате креативните си мисли. Трябва да работите усърдно, ако искате да имате финансови успехи. Наблюдавайте бюджета си внимателно. Бъдещето ви зависи точно от това. Ще имате пари в излишък, които можете да харчите за каквото си пожелаете, но е добра идея да ги спестите или да инвестирате.

Здраве: Тази година ще искате да дадете всичко от себе си в тренировките – но понякога трябва да си поставяте ограничения. Ако тренирате прекалено много, ще се чувствате изцедени и изтощени. Открийте правилното ниво на тренировки и диети за собствените си нужди. Опитайте нови неща, но не правете нищо твърде рисковано. Тренирайте и мозъка, както тялото си, за да бъдете в перфектна форма и всичко ще бъде наред в живота ви.

Заек: Родените през 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 или 2011.

Годината ще бъде пълна с промени за вас. Начинът, по който ги приемате, ще покаже какъв ще бъде резултатът за вас. Ако не умеете да ги приемате добре, годината на Кучето ще бъде трудна за вас. Ако можете да се носите по течението, то периодът ще бъде лесен за вас. При всички случаи, важното е да правите нещата, които ви правят щастливи! Хората от зодия Заек са по-големи късметлии от останалите. Те също така са любящи, мили, чувствителни, емоционални, моралисти и остроумни. Нека видим как тези качества ще им помогнат през 2018.

Любов: Според Китайския хороскоп, емоционалните ви нива ще бъдат във възход през годината. Макар и това да е дразнещо за някои аспекти от живота ви, със сигурност ще подобри романтичните ви връзки. Зайци, трябва да осъзнаете какво искате в интимен план през 2018, ако искате нещата да се променят за вас. След като разберете какво желаете, информирайте половинката си. Окуражете я да ви сподели какво иска вие да направите за връзката ви. Това може да доведе до дори по-добри сексуални отношения и дори новини за бременност през Китайската 2018 година. Страстта е заложена в картите ви. По отношение на приятелите и семейството, ще забележите, че правят опити да се включат по-активно във вашия живот. Ще има известни промени в приятелския или семейния ви кръг, но няма да е нещо, с което да не можете да се справите. Трябва да се доверите на тези хора, за да преминете всички предизвикателства, които предстоят през годината.

Кариера: Трябва да задействате плана си през тази година. Ако искате да успеете в бизнеса или работата си, трябва да планирате. Ако сте работили по плана си предните години, време е да го адаптирате към сегашните си нужди и ситуации. Ще има известни забавяния по пътя ви към успеха в кариерата, но ако сте достатъчно мотивирани, ще успеете да ги преодолеете. Трябва да работите по-усилено, за да окуражите колегите си. Това ще е най-трудната част от работата ви през годината.

Финанси: Според Китайският хороскоп, тази година ще имате нови възможности, които ще ви донесат свобода във финансов план, ако взимате правилните решения. Ще има промени в плановете ви по отношение на изкарването на пари. Но от вас зависи дали тези промени ще са добри или лоши.

Здраве: Прогнозите за Китайската 2018 година показват, че началото на годината може да бъде малко трудно в здравословен план, особено ако сте мързеливи. Най-добрият начин да се борите с тях е да тренирате от време на време. Ако теглото ви е наднормено, ще има много негативни здравословни последстия, затова е се опитайте да преодолеете това със спорт и здравословно хранене. Избягвайте всякакви високорискови дейности, когато се опитвате да отслабнете или по принцип. Единственото нещо, за което трябва да полагате повече усилия, е менталната ви енергия. Тренирайте мозъка си колкото тялото си, ако не и повече.

Дракон: Родените през 1940, 1952, 1954, 1976, 1988, 2000 или 2012.

Ще бъдете по-импулсивни през периода, отколкото сте били досега. Това ще направи годината ви по-динамична и вълнуваща, но може да доведе и до известни рискове. Много възможности ще се изправят на пътя ви. Годината ви ще зависи от това кои от тях избирате и кои пропускате. Работете върху личностното си развитие през годината на Кафявото куче и се опитайте да бъдете възможно най-позитивно настроени. Хората от тази зодия имат качествата на мъдрия и благороден дракон от китайската митология. Тези качества едновременно ще ви помогнат и попречат през новата китайска година.

Любов: Прогнозите за периода показват, че е по-вероятно да привличате красиви хора. Ако сте необвързани, това е страхотно! Ако сте във връзка, може да ви е трудно да устоявате на изкушенията от време на време. Макар да е възможно да е забавно, ако сте импулсивни и имате многократни кратки и сексуално наситени връзки през годината, ще бъдете по-щастливи, ако сте в сериозна и продължителна връзка. Това може да се случи само ако се чувствате напълно свързани с другия човек. Китайският Дракон се нуждае от повече страст и секс във връзката си, за да бъде щастлив през 2018. Периодът също така е добър за забременяване. Семейството ви ще бъде въвлечено в живота ви повече от обичайното. Ще иска да прекарвате време заедно през годината. Възможно е това да ви носи повече напрежение, но е нормално за много семейства. В животът ви може да настъпят известни конфликти в следствие на това, но нищо, с което да не можете да се справите.

Кариера: Хороскопът за зодия Дракон предвижда, че ще има известна несигурност на работното ви място през тази година. Може да ви е трудно да свикнете с новопридобитата свобода, но ако я използвате по правилния начин, може да успеете да напреднете в кариерата си. Опитайте се да направите професионалния си живот възможно най-балансиран. Направете всичко възможно да не бъдете импулсивни в работата и бизнеса. Споделяйте идеите си, но се фокусирайте върху задачите и проектите, които са ви възложени. Бъдете в приятелски отношения с колегите и шефовете си, за да тече по-леко работния процес.

Финанси: Прогнозите за 2018 показват, че ще работите усилено върху проектите си и ще изкарвате допълнителни пари. Може да имате импулсивни позиви да харчите като луди, но се уверете, че имате достатъчно пари, за да го правите. Ще ви е приятно да харчите пари за хората, за които ви е грижа, повече отколкото за самите вас.

Здраве: Вероятно ще се чувствате по-силни през тази година, затова е добре да тренирате и да подсилите чувството. Моментът е идеален да се запишете на спорт или да посещавате някакви тренировъчни дейности. Уверете се, че облекчавате стреса, тъй като в противен случай може да ви разболее. Отделяйте време да си почивате в усамотение. Грижата за здравето ви е от изключителна важност през тази година.

Змия: Родените през 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 или 2013.


Ще се чувствате по-свободни, отколкото в предходните години. Ще имате повече време да правите нещата, които обичате. Дори може да се чувствате спонтанни. Ще опитате също така и много нови неща. Хората родени под знака на Змията са смятани за подли и измамни. Въпреки това те са много решителни, амбициозни, мъдри и страстни. Тези особености могат да им помогнат или да им навредят през китайската 2018 година.

Любов: Прогнозите предвиждат, че тази година ще бъдете по-емоционални и спонтанни в романтичните си връзки. Това може да ги направи по-вълнуващи и страстни. Трябва да бъдете по-уверени в сексуалните връзки, ако искате половинката ви да прави същото. Докато връзките ви са по-вълнуващи и страстни в леглото, биха могли да бъдат по-стабилни. Ако умеете да устоявате на изкушенията, ще успеете да останете с партньора си през годината. Ако сте необвързани и станете по-уверени, ще ви е лесно да привлечете нов човек в живота си и да започнете връзка. Бременността също не е изключена. Семейството и приятелите ви ще бъдат страхотен източник на отмора и съвети през годината на Кафявото куче. Ще има много промени в живота ви, но семейството и приятелите ви винаги ще са наоколо да ви помагат, когато се нуждаете от тях.

Кариера: Импулсивната ви природа ще успее да ви помогне в работата ви - също както го прави и в личния ви живот. Споделяйте идеите си с шефовете и партньорите в бизнеса си и това ще ви помогне да бъдете забелязани. Може да искате да смените кариерната си пътека през 2018. Разбира се, уверете се, че сте си намерили нова работа, преди да напуснете старата. Трябва да откриете нещо, което ви прави щастливи. Ако ще работите нещо през по-голямата си част от живота, трябва да е нещо, което ви допада.

Финанси: Прогнозите за 2018 показват, че тази година ще се сблъскате с неочаквани разходи. Затова се уверете, че имате заделени пари, за да сте подготвени за всяка ситуация. Дръжте финансите си под око, тъй като може да имате проблеми в тази насока. Ако харчите прекалено много за прищявките си, ще съжалявате на по-късен етап.

Здраве: Възможно е да игнорирате нуждите на тялото си, за да следвате тези на ума си, което ще доведе до проблеми със здравето ви. Вероятно ще бъдете пълни с енергия в началото на всеки ден, но изключително уморени в края му. Възможно е да качите килограми през Китайската 2018, ако не внимавате с диетата си. Избягвайте захарта и се опитайте да се занимавате активно със спорт.

Кон: Родените през 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 или 2014.

Тази година ще трябва да работите повече за целите си, ако искате да бъдете щастливи. Нищо не ви прави по-дейни от тръпката да вършите нещо, което ви допада. Ще бъдете най-щастливи, ако бъдете активни. Ако просто си лежите, ще ви бъде изключително скучно. Опитвайте се да поддържате баланса, като дори леко накланяте везните в посока на забавната страна. Някои от характерните черти за представителите на зодия Кон са популярност, приказливност и харизма. Те са много нетърпеливи и се движат изключително бързо по посока на целите си. Като цяло са доста активни. Тези качества ще повлияят на събитията в животите им през Китайската нова година.

Любов: Прогнозите вещаят, че любовният ви живот ще бъде невероятен тази година! Стига да сте уверени, нещата ще се случват с лекота за вас и половинката ви. Също така ще ви бъде много вълнуващо и страстно! Ако сте очаквали година, изпълнена с късмет в любовта – ето я! Не чакайте правилният момент, за да направите следващото си голямо движение, а просто го направете. Няма по-добро време за любов и секс от тази година. Ако планирате дете, действайте смело! В случай, че сте необвързани, може би е правилното време да си потърсите романтичен партньор. Търсете! Краткотрайните връзки не са лоши за по-голямата част от годината, но ги избягвайте след октомври. Ще имате чувството, че можете да бъдете по-открити към приятелите и семейството си, както и те към вас. Ще усещате по-голямо спокойствие и безопасност в тяхната компания. Дори и да е имало проблеми в миналото, те ще бъдат разрешени през годината на Кафявото земно куче.

Кариера: Хороскопът предсказва, че тази година ще е по-бавна в професионален аспект, отколкото предходните. Това ще ви даде време да обмислите какво желаете да правите! Родените през годината на Коня ще могат да покажат на наставниците си някои от креативните си идеи. Уверете се, че поддържате добри отношения с колегите и шефовете си – това ще ви помогне да се издигнете през следващите години.

Финанси: Финансовият аспект на живота ви няма да е особено силен в началото на годината, но бързо ще успеете да си стъпите на краката. Колкото повече работите, толкова повече пари ще изкарвате. Китайската 2018 е добра година за инвестиции. Купувайте неща, които ще подпомогнат хобитата ви – особено ако са такива, които ви помагат да печелите повече пари. Тъй като ще имате по-малко работа, имате идеална възможност да се съсредоточите върху хобитата си.

Здраве: Енергийните ви нива ще бъдат истинска въртележка през периода. Понякога ще имате желание да правите всичко, което ви хрумне, а в други моменти ще ви е трудно да вършите и елементарни неща. Възползвайте се от приливите на енергия по най-добрия начин. Умът ви ще бъде в по-добро състояние от тялото – използвайте го активно! Представителите на зодия Кон трябва да внимават с диетата. Яжте фибри и други здравословни храни, за да забързате ментаболизма си. Опитайте се да не изпадате в състояния на прекален стрес, тъй като това може да влоши болестите ви. 

Коза: Родените през 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 или 2015.

В живота ви ще има много промени, но по-голямата част ще идват от вас самите. Инстинкът ви ще се засили, което може да ви накара да направите различни избори в сравнение с преди. Ще бъдете по-уверени през периода, което ще ви помогне в много области в живота. Представителите на тази зодия са известни със своята срамежливост, но и със своята креативност. Други техни черти са упоритост, елегантност и интелигентност.

Любов: Независимо дали сте необвързани, или във връзка, тази година ви е писано да вършите нещата по различен начин. Ако имате половинка, трябва да поработите върху това да разнообразите отношенията си в сексуален план или дори да помислите за бременност. Дори и обичайните неща могат да направят връзката ви по-вълнуваща. Ако сте необвързани, може да потърсите партньор по различен начин, който не сте опитвали преди. Ходете на нови места, за да се срещнете с нови хора. Не търсете романтика сред приятелите си – новите хора ще ви донесат повече вълнение. В последните месеци от годината, нещата ще охладнеят до известна степен, но това просто ще ви даде възможност да си починете от цялото това вълнение и да се подготвите за следващата година. Отпуснете се, за да сте готови за нови романтични възможности. През Китайската 2018 година, семейството ще бъде особено важно за вас. Дори и да имате известни противоречия, те винаги ще са до вас и ще ви подкрепят. Може да има промени във взаимоотношенията ви с близки и роднини, но ще успявате да ги поддържате, ако разговаряте достатъчно често.

Кариера: Прогнозите вещаят, че в началото на годината ще имате малко работа, но обемът ѝ ще нараства с течение на времето. Ще има както вътрешни, така и външни влияния върху кариерата и бизнеса ви през годината. Трябва да се съсредоточите повече и да обръщате внимание на детайлите, ако искате да бъдете забелязани в работата си. Екипната работа е препоръчителна – дори и по принцип да работите сами.

Финанси: През годината на Кафявото земно куче ще имате голям късмет с парите! Използвайте ги, за да платите заемите си и да заделяте настрани. Средата на годината е страхотно време да похарчите пари за забавления и почивка. В края на годината, започнете да спестявате за следващата година. Пестете, но и не забравяйте да се глезите, ако попаднете на нещо, което ви харесва.

Здраве: Ще бъдете в най-добра форма в началото на годината. Енергийните ви нива също ще бъдат високи. С течение на времето ще сте по-склонни да тренирате по-малко и да ядете повече. Уверете се, че не превръщате това в навик. Ако не внимавате с диетата, съня и тренировките си, е вероятно да се разболеете.

Маймуна: Родените през 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 или 2016.

Тази година ще бъде по-интензивна и динамична за представителите на зодия Маймуна! Емоциите ви ще бъдат по-силни отпреди, а заедно с тях и интуицията ви. Умът ви ще бъде по-остър и ще ви бъде по-лесно да вършите всичко, за което се изисква мислене. Ще усещате по-силни приливи на енергия през Китайската нова година. Някои от чертите на маймуните са част от характера на представителите на зодията с това име – интелект, отдаденост, влиятелна природа, амбиция, склонност да послъгват и висока активност. Всички те ще повлияят на годината, която предстои.

Любов: Хороскопът предвижда, че тази година емоциите ви ще се засилят и вие ще бъдете в стабилен синхрон с тях. От началото на годината ще знаете какво искате от всичките си връзки. Уверете се, че комуникирате правилно с отсрещната страна! Ако вече сте във връзка, то сега е моментът да опитате нови сексуални активности с половинката си, за да направите отношенията си още по-горещи. Планирането на бебе е също добра идея. Ако нямате партньор, трябва да обмислите какво искате в интимен план и да потърсите човек със същите интереси. Може би ще откриете любовта с някой, който сега се намира в приятелския ви кръг. Роднините ви ще бъдат изключителен източник на подкрепа. Някои от отношенията ви със семейството и приятелите ще се променят, но се уверете, че оставате с най-важните от тях. Разкарайте от живота си хора, които ви карат да се чувствате зле – това ще направи живота ви по-лек в дългосрочен план.

Кариера: През 2018 е добре да дадете воля на креативността в работата си. Новите идеи са най-важното нещо, за да ви забележат шефовете и дори колегите ви. Понякога ще трябва да мислите по-логически, но като цяло креативността е от най-голямо значение. Не мислете прекалено много преди да взимате важни решения.

Финанси: Какво означават парите за представителите на зодия Маймуна през тази година? Това може да е труден въпрос за вас. Хороскопът съветва да изплатите всичките си сметки и заеми. След това се чувствайте свободни да харчите пари за себе си и за хората, за които ви е грижа. Може дори да инвестирате или спестите известна сума, но това зависи изцяло от вас. Следвайте инстинкта си по отношение на парите през този период.

Здраве: Макар и да не се чувствате много енергични, ще имате достатъчно сили да вършите необходимото през повечето дни. Трябва да работите повече върху мускулите си, а от диетата изключете повечето въглехидрати – тези две неща ще подобрят здравето ви. Намирайте начини да си почивате повече. Това ще намали шансовете ви да се разболеете. Не се очакват сериозни травми през годината на Кафявото земно куче.

Петел: Родените през 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 или 2017.


Тази година ще бъде по-объркваща за вас. Може да си задавате повече въпроси от обичайното. Ще се наложи да направите някои трудни избори, които ще изискват много размисъл и време от ваша страна. Хората, родени под този знак, са ексцентрични, горди, уверени, понякога егоистични, интелигентни, работливи и обичат да се показват. Тези черти ще окажат влияние върху събитията в живота им през Китайската нова година.

Любов: Любовният хороскоп за Китайската 2018 сочи, че ако сте имали проблеми във връзките си в миналото, сега е времето да ги коригирате! Началото на годината е перфектно време да разрешите всички недоразумения в интимните си отношения. Дори и това да означава да зарежете партньора си, ако нещата не работят! Решенията за бременност трябва да бъдат внимателно обмисляни. Ще ви е лесно да срещате нови хора, ако сте необвързани. Уверете се, че знаете какво искате от връзката си, независимо дали сте сами или имате половинка. Изясняването на нуждите е от важно значение. Ще ви е трудно да се разбирате с роднините си, затова трябва да поддържате връзките си с приятелите си здрави. Бъдете добър пример за по-младите си роднини и проявявайте уважение към по-възрастните. Както знаете, децата се учат от по-старите.

Кариера: Прогнозите сочат, че в работен план годината ще бъде бавна за вас. Ще се занимавате с повече повтарящи се задачи, отколкото с новости. Тъй като правите скучни и лесни неща, ще имате повече енергия да се справите с трудностите, когато се появят. Отделете време да се сприятелите с шефовете си, ако искате да бъдете забелязани и да вървите нагоре през 2018. Ако сте уверени на работното си място, ще имате по-голям шанс за прогрес.

Финанси: Хороскопът подсказва, че ще имате достатъчно допълнителни пари, за да платите дълговете си, както и да покривате нуждите си. Трябва да бъдете реалисти по отношение на бюджета си. Ако ще харчите, уверете се, че е за подобряване на нещата, които вече имате, вместо да купувате вещи, които досега не сте притежавали.

Здраве: Здравето ви ще бъде изключително крепко. Това е страхотно време да тренирате или да започнете да посещавате някакъв спорт. Независимо какво правите, трябва да знаете какви са границите и да не опитвате прекалено усърдно. Ще се чувствате най-доволни, ако правите нещо продуктивно и затова тренировките ще ви карат да се чувствате пълноценни.

Куче: Родените през 1946, 1958, 1970, 1982, 1994 или 2006.


Годината ще бъде по-успешна от предходната за вас. Ще бъдете по-фокусирани от всякога и ще знаете какво искате и какво – не. Амбициите ви ще са особено силни през тази година. Може и да сте заети, но това ще ви направи успешни. Представителите на тази зодия притежават качествата на най-добрия приятел на човека – те са лоялни, приятелски настроени, честни и умеят да работят в екип. Вижте как ще им помогнат тези черти през Китайската 2018 година.

Любов: Хороскопът показва, че ще правите промени във връзките си през тази година. Една от тези промени може да е това да имате дете, ако сте във сериозна връзка. Ще има известни несъгласия във връзките ви, но като цяло те ще бъдат хармонични. С половинката ви ще бъдете по-независими през тази година. Това може да помогне на отношенията ви или да ги разруши, в зависимост от това как подходите. През тази китайска година ще трябва да прекарвате повече време със семейството си, ако искате да опазите отношенията си силни – същото се отнася и за приятелите. Не се срамувайте, когато ви попитат какво искате от тези връзки. Отхвърлете негативните приятели, ако ви е възможно. Ще бъде по-добре за вас в дългосрочен план. Мислете внимателно преди да създавате нови връзки.

Кариера: Ще бъдете изключително вглъбени в работата си през тази година. Ще се наложи да работите с други хора, ако искате да постигнете много. Не се срамувайте да демонстрирате талантите си! Това ще накара шефовете ви да ви забележат. Колкото по-съсредоточени сте в работата или бизнеса си, толкова по-големи успехи ще постигнете. Дори може да бъдете повишени за това. Ключовото в работата ви е да запомните, че трябва да бъдете уверени.

Финанси: Може да се нуждаете от известна помощ във финансов план, но това не е нещо, с което да не можете да се справите. Ще трябва да напреднете както в работата, така и във финансите през годината. До края ѝ ще разполагате с повече пари, отколкото сте имали в началото, което винаги е нещо хубаво. Може да ви отнеме известно време да изплатите дълговете си, но ще ви се отплати в последствие.

Здраве: В началото на годината ще се чувствате пълни с енергия. Но трябва да се наспивате добре, за да продължи това и през цялата година. Уверете се, че държите диетата си под контрол – представителите на зодия Куче е възможно да преяждат през тази година. Опитайте се да не се стресирате прекалено – това би било добре за вас както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Глиган: Родените през 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 или 2007.

През тази година ще се чувствате по-комфортно в кожата си, което ще ви кара да изглеждате по-уверени и ще ви помогне по много начини. Ще се чувствате по-импулсивни прези годината на Китайското кафяво куче. Може да искате да опитате нови неща и да направите промени в живота си. Последното животно в китайския зодиак е Глиганът. Представителите на тази зодия са смели, приятелски настроени, честни и любящи. Вижте какво ги очаква през Новата китайска година.

Любов: Прогнозите за тази година сочат, че любовният ви живот ще е променлив, поне през по-голямата част от периода. През първата половина статусът ви, независимо какъв е той, ще бъде относително стабилност. Теми като бременност и деца ще бъдат широко дискутирани. Втората половината от годината ще бъде период на промени. Възможно е да научите нещо за половинката си, което ще промени отношенията ви – това може да е както в положителна, така и в отрицателна посока. Ще ви помогне, ако сте по-отворени и казвате на хората какво желаете от тях. Това може да е свързано дори със секса. Така ще изясните отношенията помежду си. Роднините ви ще се опитват да се месят в живота ви, но не им позволявайте, ако се чувствате дискомфортно. Подсилете връзката със семейството и приятелите си и изхвърлете от живота си хората, които ви нараняват.

Кариера: Обемът на работата ви ще бъде облекчен през тази година – ще ви бъде далеч по-лесно, отколкото през предходната. По-малко вероятно е да бъдете стресирани. Правете всичко, което е необходимо и си спестете силите, ако знаете, че не можете да се справите. Бъдете приятели или поне се дръжте приятелски с по-високопоставените от вас. Това ще ви даде шанс да напреднете в професионален план.

Финанси: Финансите трябва да са един от основните приоритети в живота ви, особено през първата половина на годината. След първите няколко месеца ще имате повече пари в излишък в зависимост от това колко допълнителна работа вършите. Поемайте всички възможности, които се изправят пред вас в работата.

Здраве: Не трябва да се тревожите много за здравето си през тази година. Трябва да поддържате относително добра форма чрез тренировки и правилен режим на хранене. Здравословната диета ще бъде ползотворна за здравословното ви състояние в дългосрочен план.

Източник: Dama.bg

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове