Практикувате ли секстинг? Навярно всеки един от вас го е правил. Не знаете какво е секстинг? Надали! Този, сравнително нов термин, касаещ отношенията в една връзка, е всъщност добре позната практика с модерно име.

През 40-те години на миналия век, френската писателка Симон дьо Бовоар е написала едно послание до далечната си любов:"Да ти пиша е като да те целувам. Ще бъда там... Сред тъжните улици на Чикаго... в празна стая, ще бъда с теб."

Снимка 273451

Но докато тогава любовните текстове са били само на хартиен носител (в книга или писмо), то днес електронната комуникация е създала един съвременен жанр, включващ далеч по-похотливи текстове със сексуално съдържание и провокативни снимки.

Т.нар. секстинг е поредната секс игра, която да съживи връзката ви. Мръсните съобщения са идеална любовна прелюдия и начало на едно от най-горещите ви сексуални изживявания.

Те са ключът към възбудата ви, а очакването да изпитате и видите на живо съдържанието на съобщението, което току-що сте получили, определено ви действа наелектризиращо.

Секстингът е като подаръците на Коледа - нямате търпение да отворите изпратеното ви съобщение, а при вида на съдържанието, изпадате в екстаз.

Снимка 273455

Кога, обаче, е най-подходящият момент за секстинг?

Ако искате да държите в очакване и сладко напрежение партньора си през целия ден, влезте в ролята на еротичен автор някъде около обяд.

Е, разбира се, рискувате да го задавите с обяда му, показвайки му своя гола снимка с текст: "Искам те веднага!"

Но със сигурност не очаквайте да го видите сърдит вечерта - напротив. Дори ще ви е подготвил секси отмъщение. Бъдете в готовност, все пак си играхте с опашката на Дявола.

Секстингът би бил съвсем на място (зависи от гледната точка) и на обща семейна вечеря или вечеря с приятели.

Ако изпратите на партньора си, който седи точно срещу вас, съобщение с текст: "Днес съм без бельо" и сте облечена с къса рокля, със сигурност ще вечеряте студено ястие или ще се появите чак за десерта.

Софт секстинг

Секстингът не винаги е свързан с еротика, порно и секси подмятания. Секстингът може да бъде чисто и просто флирт, начин да усмихнете половинката си от разстояние, да го накарате да си мисли за вас през деня ,като просто му напишете - "Целувам те!" или така трудното за изричане - "Обичам те!"

Източник: rozali.com