Книга с празни страници стана бесселър

Книга с празни страници стана бесселър - картинка 1
Снимка: jenite.bg

Вижте как се казва...

Книга с празни страници озаглавена "За какво друго освен за секс мисли всеки мъж" се превърна в изненадващ бестселър във Великобритания, пише lifestyle.bg

Произведението на Шеридан Симоув е цели 200 страници и бе напълно разпродадено в онлайн магазина Amazon след усилена рекламна кампания сред студентите в Кралството. Книгата струва малко под 8 долара и студентите я ползват като тетрадка, предава "Metro".

"Купих една за мой приятел на шега и той започна да я използва като тетрадка за лекции. Сега всички имат такава, луднали са по тази книга", казва Джес Лойд, студент в Нотингамския университет.

Самият автор Шеридан Симоув е на 40 години и е бивш възпитаник на Оксфорд: "Никога не съм предполагал, че студентите ще използват моята книга, за да водят записки в нея", удивява се той.

"След години на усилена работа осъзнах, че мъжете не мислят за абсолютно нищо друго освен за секс. Всички трябва да знаят това. Радвам се, че моята книга се продава по-добре от много академични произведения. Сега мисля да издам книга посветена на това за какво друго освен за секс мислят жените.", добавя авторът.

/30

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове