Кога кръшкат мъжете?

Кога кръшкат мъжете? - картинка 1

Истината често ни изненадва

Всички сме се лъгали и сме гарантирали, че той никога няма да изневери. Празни думи... Истината често ни изненадва и си даваме сметка, че не познаваме хората, както и не можем да предвиждаме бъдещето.

За да им угоди

Компанията определено може да повлияе върху сексуалния живот и на най-заклетия пуритан. Той е праволинеен, обича жена си и семейния уют, но е попаднал сред приятели, за които изневярата е част от живота.

И колкото и да държи на своите принципи и ценности да е само с една жена, в един прекрасен ден ги замита под шкафа. Тогава се впуска, първо плахо, а после с наслада във вихъра на изневярата.

Защото е финансово независим

Това кой колко пари взима в едно семейство също става повод за кръшкане. Казват, че когато мъжът е зависим от доходите на жена си, по-рядко може да му мине мисълта за изневяра или пък да си позволи това.

Но бият ли го парите, внимание - може във всеки момент да се окаже в чуждо легло. Макар връзката между многото кинти и изневярата да е повод и за спор. Но версията не е невъзможна и наистина не са един и двама мъжете, които заслепени от имането, се правят на мачовци. Е, не са една и две жените, за които мъжката щедрост е добре дошла.

Липса на жени

Ако компанията му е предимно от мъже, може да остане моногамен. В противен случай работата с изневярата му е в кърпа вързана. Доказано е, че повечето мъже кръшкат с познати. Многократно сме чували как той и тя били най-добри приятели, а изведнъж се оказали любовници.

Ей така

Колкото и несериозно да изглежда, има мъже, които си лягат с всяка втора, ей така! Те дори не считат за нуждо да се хвалят за подвизите си, защото не ги определят като такива. Убедени са, че трябва да угаждат на нагона си. И не правят драма, когато отсрещната страна им покаже вратата, защото веднага отварят следващата.

От комплекси

Тук нещата са доста по-сериозни. Те са преживели сериозни травми, когато са съзрявали като мъже. И това е белязало живота им. Били са много пъпчиви, грозновати и никой не ги е харесвал. А сега, когато само белезите личат по лицата им и са възмъжали, са решили да си наваксат със секса. И, както се казва, и куче в пола да им пристане, ще го онодат. Но и тези мъже не са застраховани от разочарование. Пак може да ги отхвърлят и захвърлят или пък да се влюбят в обвързан обект и те да са обвързани и да не знаят как да продължат.

Или имаш, или нямаш

Става въпрос за ум... Казват, че никой не е умрял с една жена или с един мъж, но не е необходимо да се разиграва театър относно изневерите. Съветът към мъжете е да не скачат с двата крака в поредната афера, а да се сетят, че има дискретност. Ако наистина са взели решение да прекратят старите отношения и да продължат с новите - нека бъдат откровени. В противен случай не е нужно.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове