Кои мъже са егоисти в леглото?

Кои мъже са егоисти в леглото? - картинка 1

Признаците на сексуалното поведение личат по няколко показателя

Жените винаги се интересуват какъв ще е в секса партньора, способен ли ще е на чувствителност и нежност или ще е нарцистичен коч. Признаците на сексуалното поведение личат по няколко показателя.

Мъжете, които са вторачени в своята външност, са големи егоисти в леглото – това е правило, твърдят светнатите какво под чаршафите . За тях е далеч по-интересно и приятно да се изкефят, а удоволствието на жената не е негова грижа. На него му е добре и това стига.

Липсата на уважение към партньорката, язвителните коментари или заяждания няма как да настроят жената на романтична вълна. Такива мъже са груби и невнимателни – това също е правило, потвърждават познавач(к)ите .

Партньорът, който не казва комплименти за вашата външност, никога няма да се замисли дали стигате до оргазъм или не. А красивите думи могат да насочат отношенията към верния път.

Освен това мъжът, който набляга твърде много на половия си орган, няма да е добър любовник, смятат потърпевши от слабия пол. По-скоро с много по-голямо уважение той ще се отнася към собствения си член, отколкото към тялото на партньорката.

Зависимостта на партньора от интернета, смартфона и другите джаджи определено му пречи да превключи към дамата. Интересът към жената не трябва да бъде на второ място след компютърните игри и социалните мрежи.

Изобщо един мъж, който не се интересува от вашия живот, от вашите увлечения и мисли, няма да бъде внимателен към вас в леглото.

Източник: БГНЕС

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове