Кои са най-добрите пози в секса?

Кои са най-добрите пози в секса? - картинка 1

Вероятно практикувате много от тях!

Има пози в секса, за които се изисква гъвкавост и специална подготовка. Някои от тях не винаги са най-удачните. Затова пък има други, които са по-достъпни за хората, дори и за тези с твърде дървените тела. Но все пак и при по-практикуваните пози има трикове, които засилват удоволствието. Разбери ги!

Ездачка

Тази поза в секса е една от най-предпочитаните от мъжете. При нея всичко зависи от техниката на жената. Позата може да се променя по какви ли не начини: партньорът може да е легнал или седнал, може да вземе участие в процеса, като движи бедрата си или като контролира движението на бедрата на партньорката си и т.н.

 

Снимка 259552

 

Кучешка поза

Тук жената е "поставена в партер" или тя е на четири крака, а мъжът е зад нея на колене и я е прегърнал през кръста. Тази поза осигурява максимално удоволствие и на двамата и не е трудна технически - контролът върху амплитудата и скоростта е изключително лесен.

Странична поза

Хубавото на тази поза е, че не изисква от партньорите особени усилия. Тя е подходяща за секс по време на бременност. При нея, партньорите може да бъдат, както лице в лице, което им дава възможност да целуват устните си и да милват телата си, така и мъжът да е зад партньорката си, което значително улеснява проникването на члена му във влагалището й.

Седяща поза

В случая мъжът е седнал, а жената е отгоре или с лице към него, или с гръб. И в двата случая, по-голямата част от работата е за жената. Когато жената е с лице към партньора си, стимулирането на клитора и предната стена на вагината е особено силно, а както е известно, при по-голямата част от жените тези части са особено чувствителни. Съответно удоволствието е несравнимо.

 

Снимка 259551

 

Изправена поза

Тази поза изисква известно усилие и гъвкавост. При нея телата са перпендикулярно едно на друго, като партньорите могат да са както с лице един към друг, така и жената може да е с гръб към мъжа. В първия случай, жената може да обхване партньора си или с единия си крак, или и с двата - добре ще е, ако зад нея има стабилна опора - стена, шкаф, гардероб...

Френска целувка

С други думи, поза 69. Можете да си доставяте удоволствие чрез оралните милувки като се редувате, но е възможно да го направите и едновременно. Освен това, усещанията при едновременния орален секс са съвсем различни. Тази поза е най-удобна и лесно осъществима, когато жената е отгоре.

Мисионерска поза

Тя е най-лесната, удобна и практична поза. При нея мъжът е върху жената и управлява целия процес. За това и много жени я предпочитат - всъщност те не трябва да правят нищо. Тази поза има много предимства, като основното е, че партньорите са лице в лице по време на сексуалния акт, а това им дава възможност да целуват устните, шията, гърдите си. Може да засилите усещанията, като поставите единия или двата си крака на раменете на партньора си. И дамите да не забравят да въртят ханша си, въобще да го движат в зависимост от желанието на партньора.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове