Кои зодии ще ви забият нож в гърба?

Кои зодии ще ви забият нож в гърба? - картинка 1

Тихо! Звездите говорят!

ОВЕН - Забива го и в гърдите

Фин Овен - това е оксиморон, тоест противоречие само по себе си. Ако не им пречите - има шанс да си живеете спокойно покрай тях. Застанете ли им на пътя, ще бъдете прегазени. Овните са агресивни и са царе на тормоза. Обидите им са тънки - под формата на шеги и “добродушни” забележки, или откровено брутални. Понеже имат навика да поставят хората на пиедестал, това неизменно си има последици. Щом ви детронират, ще ви го върнат тъпкано за обожанието и сервилността, с която са ви обграждали.

Овенът няма да се поколебае да ви забие нож нито в гърба, нито в гърдите.

ТЕЛЕЦ - Не дразнете рогатия

Телците са тежка гемия. Трудно е да бъдат убедени в нещо или да ги задвижиш да свършат нещо. Упорити са като магарета. Иначе не са изконно зли. Ревниви и отмъстителни - да. Но не и лоши. Единственото, което искат от живота, е лукс, вкусна храна и никой да не ги закача. Стават опасни, когато са предизвикани, или ако е застрашено семейството им. Те са доста търпеливи, но в такъв момент изригват като вулкан и не могат по никакъв начин да бъдат успокоени, убедени или укротени.

Изводът е: не ядосвайте Телеца, защото ще се нанижете на рогата му!

БЛИЗНАЦИ - Език мой, нож мой

Бъбривите и чаровни Близнаци са ужасно нечувствителни към околните. “Емпатия” и “разбиране” са думи, които са изхвърлили от иначе богатия си речник. Затова недостатъците на хората безкрайно ги дразнят и не могат да се въздържат от груби забележки. Може да навредят дори на близък човек с приказките си. Ще го направят без злост или лоши намерения - просто от любов към хубавата клюка. Обикновено казваме, че Близнаците са любопитни, подвижни, адаптивни. Да, такива са, но защото им липсва задълбоченост и постоянство.

РАК - Ще ви наръга и ще се смее

Старите баби имат една поговорка: “На мъжа и червата да му се влачат, ще се смееш и ще казваш, че е поясът му.” Тази поговорка е била измислена преди много години от жена Рак. А дамите са къде по-благи от мъжете от тази зодия. Раците си имат тефтерче, в което поставят черни точки на близки и познати. Когато достигнете лимита на гафовете, вадят маркера и ви зачертават с две дебели черни черти от списъка на доверените лица - отведнъж и завинаги. След което от тях може да получите само ледено презрение. Пазете се! Ще ви забият нож в гърба и ще се смеят злорадо при това.

ЛЪВ - По-скоро шамар в лицето

Лъвът реве гръмко, но рядко хапе. Когато са ядосани, настава ад. Тръшкат се, скачат, плачат, може дори да се самоубият малко - но само толкова, колкото да ви уплашат. Използват всички средства, за да ви накарат да се чувствате виновни. В тяхната душа се борят два демона. Единият е на Цар Лъв Великолепни - най-обожаваното същество в гората. Другият е на лъва от зоопарка - мърляв, нещастен и беззъб звяр, който знае, че и агне не може да разкъса, но се опитва да убеди света със свирепия си рев. Нито един от тях не е призракът на подмолен убиец. Може да очаквате по-скоро шамар в лицето, отколкото нож в гърба.

ДЕВА - Кръв? Не! Ще изцапа килима

Изглеждат грижовни, внимателни, но всъщност дали им пука за вас? Едва ли. Зад всяко действие на Девата се крие някакъв умисъл. Дали ще е обикновена кръчмарска сметка от рода на “Сега аз на този ще му помогна, пък после той ще ми бъде задължен”, или ще е “Ало, обаждам се да питам как си, че нали беше малко болен преди два месеца. Между другото, можеш ли да дойдеш да ме вземеш с колата, че малко съм настинал.” Все пак Девите не са склонни към гневни изблици или престъпления, извършени от страст. Не може да очаквате да ви забият нож в гърба - нали кръвта ще оцапа килима?

ВЕЗНИ - Ще поръчат на друг

Във всяка Везна се крие по един воин. Въпросът е, че той никога не излиза на повърхността. Поне не при обичайни условия. Дори и миролюбивите Везни понякога може да бъдат изкарани от кожата си. Те изглеждат усмихнати и дружелюбни, но когато стане напечено, съскат като кобри. За да не пострадат те самите, ще прехвърлят цялата вина на вас. А след скарване могат да ви се сърдят седмици наред. Мразят да си цапат ръцете и се ужасяват от насилието и агресията. Затова спокойно можем да кажем, че няма да ви забият нож в гърба. Най-много да ви отровят или да поръчат на друг да ви намушка.

СКОРПИОН - За мъст е винаги готов

Ако е за убийство, може да разчитате на Скорпиона. Трябва само да го обидите. След това се оглеждайте, защото Смъртта винаги ще дебне зад лявото ви рамо. Скорпионът ще си отмъсти, най-вероятно нощем, докато спите. Това, разбира се, е в рамките на шегата. (Или не съвсем.) Агресивни са по природа. Понякога се държат с околните като с малоумни - това също им е вродено качество.

Скорпионите са като Ботев - силно любят и мразят. Ще направят всичко за вас, ако сте техен човек. Не дай Боже да ги нараните, непременно ще намерят начин да ви го върнат тъпкано. И ще го запомнят завинаги.

СТРЕЛЕЦ - Нетактичността им поразява

Набедени за чаровни и енергични хора, те досаждат на целия свят с неоправданата си жизнерадост. Не нараняват от злоба, а от нетактичност. Страдат от измамното убеждение, че мнението им е безценно за вас. Мислят, че ви оказват благодеяние, като ви казват всичко, което си мислят за вас - директно и по най-бруталния начин. Дори когато се опитват да бъдат тактични, не им се получава. Ако имате един мазол, Стрелецът ще съумее да ви настъпи точно там. По-лошото е, че ще забрави всичко за вас - кой сте, какъв сте или кога е рожденият ви ден, в момента, в който се скриете от полезрението му.

КОЗИРОГ - Твърде разумни са

Арогантни същества са Козирозите. Държат се така, сякаш знаят всичко за разлика от събеседника си, който, горкият, от нищичко си няма понятие. Ако се чувствате като идиот в тяхно присъствие, то е, защото се държат с вас като с такъв. Освен това са студенокръвни, не се трогват от нищо и пет пари не дават за по-нисшестоящите. Не биха хвърлили и стотинка на просяк. Може да ви заколят, но трябва много, ама много да са ви насъбрали. И пак е съмнително, че ще го сторят. Твърде разумни са, за да си оцапат ръцете с кръв. В името на справедливостта трябва да добавим, че на тях може да се разчита.

ВОДОЛЕЙ - Зли са, но не и подли

Водолеите страдат от ниско самочувствие и никога не са сигурни в себе си. Ако се заяждат или са груби, то е само защото им липсва самоувереност и се тревожат, че не ги приемате за равнопоставени. Тези мислители усещат интелектуалното си превъзходство, но все не могат да разберат защо вие не им го признавате. Твърде егоцентрични и концентрирани във “възвишените” си идеи, те нямат време и желание да се занимават с мисли за мъст или убийства. В заключение - Водолеят може да изглежда злобен, особено ако реши да се заяжда с вас, но едва ли някога ще ви забие нож в гърба, крака или където и да е.

РИБИ - Не им мътете водата

Рибите са мили, кротки и нежни. Но в сърцето им живее едно дяволче, което ги кара да завиждат и да ви мислят злото. Ако им се удаде възможност да могат да тормозят тайно някого, ще се проявят като ненаситни мъчители.    Стигат дори до садизъм. Според тяхното виждане когато те страдат, това е трагедия. Когато други страдат, е майтап.

Както всички останали, Рибите също си имат граница на търпението. Когато я прекосите, става страшно. Странно е как представителите на най-кротката зодия се превръщат в изверги, когато се ядосат. От тях може да се очаква да ви намушкат в гърба.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове