Кой плаща скъпите почивки на родните златотърсачки?

Кой плаща скъпите почивки на родните златотърсачки? - картинка 1
Снимка: Интернет

Малките котета се борят за сърцето на нов секс герой

 

2/Прозвището „златотърсачка“ са получили значителен брой родни красавици. Някои от тях заслужено, други не толкова. Да бъдеш златотърсачка е една от най-доходносните работи в Бълария през последните няколко години. Те изпъкват с лъскавите си парцали, силиконовите си гърди, изкуствените си екстеншъни и бедния си речник. Ние виждаме безумно високия стандарт на живот на определени личности, но не можем да си отговорим на въпроса от къде идват доходите на тези персони, при положение че не са известни с работливия си нрав. Е, можем да предположим. Но не искаме. Ние, нормалните хора, имаме дори малко останали морални ценности, които не ни позволяват да мислим по подобен начин.

Най-популярните донори на „малките котета“ са българските футболисти.

Редом до Валери Божинов застават и други лица на футболния ни елит – Николай Михайлов и Благой Георгиев. Любовният им живот не е тайна за никого и отдавна спря да интересува аудиторията.   
Напоследък, обаче, се носят непримирими слухове, че на мачовския небосклон има нов секс символ.   Той е известен, финансово красив български политик и за неговото сърце се водят ожесточени битки. Не това не е Бойко Борисов, който преди години дори спечели призвание за „Секс Символ на годината“.

Нашият човек нашумя с безкрайните си инвестиции в различни бизнес сфери,

после стана известен с това че се отказва от тези бизнес проекти. Само от едно не се отказва. От жените. Името на това гуру на любовта е Делян Пеевски. Любовният му живот се пази в дълбока тайна от всички медии, но не и от нас. За да спестим неудобството дамите, хвърлили се в прегръдките на своя мечо, няма да споделим техните имена. Все още не.  
Дубай се оказва най-желаната дестинация от роднит бижута.  Чудя се само как си плащат мечтаните почивки? Те му викат инвестиция в  бъдещето,  а ние му викаме много скъпо платена проституция. Разбира се, допускаме че може би не сме прави и не можем да разберем сложния замисъл в плиткоумните глави на тези създания. Все пак те са постигнали целите си  в живота с много труд, пот и креватни умения.

Скъпи златотърсачки, ако все още не сте разбрали за новият топ работодател, то ние Ви направихме тази услуга и дадохме достатъчно детайлна информация. Бързо пишете CV-та и ги пращайте, че не се знае кога ще се оттегли и от този бизнес. Нали, Шиши ?

/42

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове