Кой тества антигравитационни технологии в небето над Девън?

Кой тества антигравитационни технологии в небето над Девън? - картинка 1

Британското правителство или извънземните, питат се жители на графството

Странни светлини в нощното небе над Девън станаха поредния повод за бурни спорове във форумите на ловците на НЛО.

Каквото и да представлява триъгълният обект, пишещите вярват, че е доказателство за полет на антигравитационен апарат. Спорят единствено кой провежда тестовете на машината - извънземни или британското правителство?

Популярият канал на любители на НЛО в YouTube е качил кадри от видео, заснето от шофьор на автобус, на което се вижда странен обект с триъгълна форма, летящ сякаш против законите на гравитацията.

Според водещ експерт по военни технологии, цитиран от Daily Mail, има и е по-вероятно и "земно" обяснение, като например безпилотен самолет или китайски фенери.

Видеото, което показва разположени в триъгълник  светлини да се стрелкат в небето, е заснето край Ексмут, в източната част на Девън, от шофьор на автобус, който спрял за почивка.

Пред популярния НЛО-уебсайт MUFON, шофьорът обяснил, че влязъл в тоалетната в близкото заведение, но бързо се върнал на паркинга, защото му звъннал близък приятел, когото бил поканил за кум на предстоящата сватба с приятелката му.

"Обикновено оставам вътре в кафето, но сега излязох на открито, за да мога спокойно да говря с бъдещия ми кум. Просто се разхождах край заведението и още говорехме, когато погледнах в посока на близката река и видях три светлини, подредени в триъгълник, да се въртят като около обща ос и да се клатушкат леко. После се преместиха неверояно бързо нагоре, после вляво и надолу. Движението им не прилича на нито един известен летателен апарат", убеден е шофьорът.

Обектът е забелязан около 21:40 на 17 април тази година, а видеото е качено на сайта на НЛО-ловците  Secure Екип 10  по-рано тази седмица. 

В коментарите има различни мнения, като мнозина припомнят, че този вид обекти е известен сред уфолозите като TR3B и най-вероятно има чуждоземен произход или е дело на местното правителство, което тества секретни технолигии.

Според фенове на теориите на конспирацията много такива "космически кораби"  са заснети на аматьорски кадри през последните години, но част от тях са били разобличени, като напълно фалшиви и фабрикувани в домашни условия с просто хаотично движение на курсор по екран с голяма скорост.

Въпреки това, има и видое свидетелства, които очевидно са нещо друго. За заснетите обекти е характерно, че се двожат в пълна тишина, което води до извода, че не използват традиционните методи за задвижване. 

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове