Колко трябва да са любовниците преди сватбата?

Колко трябва да са любовниците преди сватбата? - картинка 1

Когато имате почти еднакъв брой креватни партньори, отпада двойният стандарт и двойката се чувства добре един с друг

Това да запазим девствеността за първата брачна нощ отдавна е минало. Сега въпросът е с колко партньори трябва да сте били интимни, за да сте равностойни с бъдещия си съпруг.

Жените обикновено казват, че той е третият, което обикновено е лъжа. Мнението на изследователите е, че десет е идеалният брой на бившите както за мъжете, така и за жените.

По принцип, когато имате почти еднакъв брой креватни партньори, отпада двойният стандарт и двойката се чувства добре един с друг.

Проучване сред 1 000 британци, попитани с колко човека са били интимни, показва, че най-популярният отговор е между 8 и 12.

 

Снимка 259551

 

Това казват 38 на сто от жените и 37 на сто от мъжете. Тези, които казват, че са били с повече от 20 мъже или жени, са изключение. 3 на сто от дамите са дали подобен отговор и 4 на сто от мъжете.

Подобни предпочитания обаче оказват определен натиск върху партньора. Ако той е спал с повече от лимита от 10, той се принуждава да излъже, за да не разочарова човека срещу себе си.

Няма начин да върнем това, което сме направили, но като че ли за момента е добре да го запазим за себе си. Проучване от преди 2 години внася още малко яснота относно влиянието на сексуалните връзки преди настоящата.

В него омъжени дами оценяват качеството на брака си и 42% от тези, които са имали 1-2-ма любовника преди сватбата, се чувстват удовлетворени от отношенията със съпруга си.

С увеличаване на партньорите, с които са спали преди да се омъжат, процентът от доволни намалява. Едва 20 % са жените, които се хвалят с безоблачно семейно щастие.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли България да изпрати военна помощ на Украйна?

Да, всяка възможна и веднага.

50.00%

Да, но само отбранителна.

30.00%

Не, ще се справят и сами.

20.00%

В никакъв случай!

0.00%

Не знам...

0.00%

Блогове