Комбинация между зимни и пролетни дрехи

Комбинация между зимни и пролетни дрехи - картинка 1

Да, дами, вижте няколко полезни съвета

5/На всяка жена й се иска да премине успешно от зимния към пролетния сезон. Това става, мили дами, като използвате наслояването. Ето, ви някой свежи идеи, които няма как да не харесате

1. Къса рокля върху дълга пола

Струва Ви се изчанчено, нали, но не е. Единственото условие е да съвпадат цветовете на двете дрехи. Уверете се, също, че роклята е достатъчно хлабава, за да понесе обема на полата, без да се образуват гънки. По принцип изберете пола от ефирна и лека материя, защото ще Ви придаде романтичен вид

2. Вталено поло над топ

Модните анализатори смятат, че това наслояване ще бъде актуално за тази пролет. Трябва обаче да сте сигурно, че полото е по тялото Ви, за да е изчистен силуетът.

3. Шал към блуза с дълбоко деколте

Класика! Дългите шалове са супер практични, защото може да ги увиете няколко пъти, ако стане студено, а ако ли пък не – лесно можете да го свалите и да го прибeрете в чантичката.  И още: изберете по-светлите цветове, все пак е пролет.

4. Комбинация: елек и късо яке

Супер облекло за пролетта. Лесно можете да съблечете якенцето, ако Ви стане топло, евентуално.

5. Клин под дънки на дупки

Така, тази комбинация е за клин с принт, защото е един забавен начин да носиш шарения си клин, без да те е срам. Ако стане топло, лесно можеш да свалиш клина и да останеш по скъсаните дънки.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове