Комдомки като бонбонки

Комдомки като бонбонки - картинка 1

Скъпи мъже, ей такива грешки недейте да допускате

Американски експерти анализираха какви грешки допускат мъжете при боравенето с презервативите.

Презервативът се поставя късно. До 51,1% от допитаните мъже го слагат в най-разюзданата фаза от общуването с жената. Това има някакъв смисъл, ако не искате забременяване, но от инфекция няма как да ви спаси.

Разпъват го целия, преди да го сложат. С такова „умение" се похвалили до 25,3% от допитаните. Те го разпъват целия на дължина, а след това го слагат както една жена си обува чорапогащника. Кой знае, може би така търсят допълнително удоволствие?

Оставят вътре въздух. От детските си години всеки знае, че върхът на презерватива трябва да остане свободен, а след като се надене, върхът трябва да се натисне с пръсти, за да не остане там въздух. До 41,6% от мъжете признават, че не са правили това по време на последния си секс.

Късно го махат. 31% от мъжете твърдят, че след еакулацията не бързат да излязат от партньорката, като по този начин рискуват да нарушат херметичността на защитната конструкция: пениса спада, а презервативът - не. С две думи - не протакай.

Отварят опаковката с остри предмети. Броят на хората, които отварят презерватива с остър предмет не е голям - до 11,2 на сто. И все пак се срещат и такива, които не вдяват, че ако ножът скъса опаковката, още по-лесно ще среже и презерватива.

Не го оглеждат преди използването. Естествено, не става въпрос да се оглежда за дупки. Но все пак е хубаво да се погледне срокът на годност, не е ли разкъсана опаковката, има ли някакви повреди върху самия презерватив. 74,5% от мъжете не обръщат никакво внимание на всичко това.

Неправилно съхранение. Презервативът не обича пряката слънчева светлина или държане в портмонето - и в двата случая латексът може да пострада. Незапознати с това правило са до 19,1% от лицата, уточнява БГНЕС.

Слагане наопаки. До 30,4% твърдят, че понякога слагат презерватива от погрешната страна, после го обръщат както трябва, но пак го слагат. Но от такива манипулации върху външната страна на презерватива може да остане предеакулат, съдържащ сперматозоиди.

Не се ползва смазка. Онези, които обичат да удължат насладата, трябва да знаят, че смазката на презерватива не е продължителна, а без нея той се къса. Необходим е допълнителен лубрикант, съвместим с латекса. До 25,8% от допитаните признаха, че за тях това е новост.

Повторно използване. Да... срещат се и такива икономични екземпляри - те са от до 3,3%. Струва ли си да говорим за тях?

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове