Концептуална "Тойота" споделя на живо преходите си

Концептуална "Тойота" споделя на живо преходите си - картинка 1

Освен всичко друго, камерите й имат възможност да снимат и на тъмно

"Тойота" избра автосалона в Лос Анджелис, за да представи своя приключенски модел от бъдещето. Той е кръстен FT-AC, което идва от Future Toyota Adventure Concept.

В кросоувъра има няколко интересни решения, пише dnevnik.bg. Сред тях са демонтиращи се LED фарове за мъгла, които могат да се монтират на велосипед. Както и две закрепени на огледалата за обратно виждане екшън камери, които също могат да се махат и разнасят.

Концептуална "Тойота" споделя на живо преходите си

© Тойота

Освен всичко друго, камерите имат възможност да снимат и на тъмно. "Тойота" FT-AC е снабден и със собствена мрежа за интернет, което позволява споделяне на живо на преходите с автомобила, както и качването на клипчетата на собствен информационен облак.

Част от серийното оборудване на кросоувъра пък са два светлинни елемента на покрива (оптред и отзад), който могат да осветяват палаткови лагер на приключенците. Част от екипировката на кросоувъра е велосипед, а автомобилът може да излъчва информация за положението си, за да бъде открит от возещите се в него.

Концептуална "Тойота" споделя на живо преходите си

© Тойота

Що се отнася до задвижването, типично за "Тойота" то е хибридно, като се използва комбинация от бензинов мотор и електрически двигател. Задвижването е 4Х4, като въртящият момент може да се прехвърля между левите и десните колела.

Концептуална "Тойота" споделя на живо преходите си
/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове