Котката кмет е жива!

Котката кмет е жива! - картинка 1

Доказателство, че котките притежават 9 живота!

 Всеки един от нас е чувал за котката, почетен кмет на град в Аляска. Котаракът Стъбс е избран за почетен градоначалник на град Талкитна като форма на протест. Преди цели 19 години на изборите за кмет явили много кандидати, но нито един от тях не се харесал на жителите на града. Тогава те издигнали кандидатурата на котарака и изготвили бюлетини с неговото име.

Днес кметът се радва на голям интерес и туристи от цялата страна посещават градчето, за да го видят. Но едно съобщение почерни денят на редица хора.

Днес бе пуснато фалшиво изявление, че кметът е починал.

Лъжата за смъртта на Стъбс предизвика изблик на съболезнования, огорчения и тъга и последвалата атака срещу всеки, публикувал лъжовната информация във Facebook. За всеки, измислил си и копирал историята "Вие сериозно нямате живот. Той е в съвършено добре и спи в момента. Жив и здрав е" пише Стефани Ендърс, собственик на магазинът, в който се помещава кметът котарак. Когато през 2013 година Стъбс оцелява при нападение от куче става още по-популярен. Има хиляди последователи във Facebook, които се интересуват от него и от начинът му на живот.

Създателят на страницата на Стъбс се извинява публично за грешната информация и лошата вест, която била пусната на страницата от външни източници. Той изцяло поема отговорността за нощните събития и за ужасната лъжа.

Стъбс е на 19 години и се справя изключително добре за възрастта си :)

Да живее кметът!

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове