Кубрат Пулев без лиценз до 23 септември

Кубрат Пулев без лиценз до 23 септември - картинка 1

Пулев ще трябва да завърши обучителен курс за сексуалните посегателства

"Съжалявам и се извиних. Не е редно това, което направих, но не съм убил човек". Това каза Кубрат Пулев пред бТВ.

Атлетическата комисия на щата Калифорния наказа българския боксьор заради целувката с репортерката Дженифър Равало, известна още като Джени Суши, пише "Свободна Европа".

Пулев остава без лиценз до 23 септември. Това е точно половин година от датата на целувката. Дотогава Пулев ще трябва да завърши обучителен курс за сексуалните посегателства. Той ще трябва да плати и глоба от 2500 щатски долара.

"Доводите на нейната адвокатка бяха написани на листове и тя просто ги прочете. Бяха подготвени като за "Туитър", коменитира Пулев пред бТВ.

На 22 юли българският боксьор ще трябва да се яви отново пред комисията и да представи доказателства за приключването на въпросния курс и след това ще може да кандидатства за възстановяването на своите права. Възможно е тогава санкцията му да бъде редуцирана, ако се е справил със задачата си в курса, дори още на 22 юли.

 

Ако Пулев не е съгласен със санкцията и не я изпълни, то тя ще се трансформира в 12-месечно наказание и ще бъде придружено от допълнителни 2500 долара глоба.

Дженифър Павало е била разпитана от Атлетическата комисия за отношенията си с Пулев, съобщи Los Angeles Times. Павало отново е потвърдила, че е срещнала българина един ден преди интервюто с него.

При евентуално ново провинение от подобен характер Пулев ще бъде лишен до живот от правото да се боксира в пределите на щата Калифорния.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове