Куче отива при умиращия си стопанин, за да се сбогува с него /ВИДЕО+СНИМКИ/

Куче отива при умиращия си стопанин, за да се сбогува с него /ВИДЕО+СНИМКИ/ - картинка 1
Снимка: boredpanda

Кадрите, които ще ви разплачат

Сърцераздирателна сцена умили до сълзи хора от целия свят. Видеозапис, разкриващ момента, в който палето Моли и неговият умиращ стопанин си вземат последно сбогом, за пореден път доказа колко силна е обичта между човек и куче, пишат от Boredpanda.com.


Кадрите бяха споделени само преди месеци в социалните мрежи, но поради затрогващия си характер вече имат над 20 милиона преглеждания. Запознайте се и вие с тази драматична история.Моли е кучето на 33-годишният Райън Джесън от Калифорния. Двамата живеят щастлив и безгрижен живот, когато внезапно младият мъж е покосен от опасен мозъчен кръвоизлив.След като за близките му става ясно, че той няма да оцелее, с разрешението на болничния персонал те водят неговото любимо куче, за да се сбогува с него.

boredpanda
Снимка: boredpanda"Искахме Моли да види Райън за последно и да знае защо нейният любим човек повече няма да се върне у дома. Двамата много се обичаха и имаха силна връзка. Затова, когато Моли го видя в леглото, се сгуши силно в него, а после беше много тъжна. Не искаше да се отдели от него, разказват роднините на младия мъж, които уверяват, че след смъртта му ще продължат да се грижат добре за неговото куче."

Ние останахме безмълвни! Любовта на животните трае до самия край...

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове