Легенди за фелациото

Легенди за фелациото - картинка 1

Наказание или табу!?

В някои култури пиенето на сперма е мъжество

Освен че е проява на висше мъжество, това е част от ритуални актове. За древните китайци, например, това е начин за постигане на просветление.

Днес някои племена в Папуа-Нова Гвинея упражняват фелацио и поглъщат семенна течност като ритуал. Така слагат началото на зрялата възраст.

В Древен Рим високопоставените мъже имали право да получават фелацио

Те обаче не били длъжни да дават орални ласки. Привилегията на римските първенци включвала само наслада от фелацио, правено им както от жени, така и от мъже. Интересното е, че според тяхната философия, жената или мъжът, даващи фелацио, са в пасивна позиция, не активна.

В Индия смученето на манго, а не на банан, символизира фелацио

Свикнали сме смученето или облизването на цял банан да символизира правенето на фелацио, но при индийците не е така. В раздела от Кама Сутра, посветен на оралния секс, примерните снимки и рисунки са представени именно с помощта на мангото, не на банана.

 

Снимка 259125

 

Според църквата фелациото е табу

Църквата заклеймява всички любовни ласки, които не завършват със създаване на потомство. Ето защо фелациото попада в категорията табу според религиозните вярвания.

Клеопатра "обслужвала" с фелацио много мъже едновременно

Според някои легенди за великата египетска царица Клеопатра, тя била истински майстор на фелациото. Можела да дарява повече от 100 мъже едновременно с орална любов.

Друга египетска легенда разказва, че бог Озирис бил съживен от сестра си, която засмукала фалоса му след неговата смърт. Този неин акт го върнал от света на мъртвите.

Някога фелациото било налагано като наказание

В Древен Рим фелациото било налагано и за наказание на престъпилите закона. Престъпникът бил заставян да прави фелацио на човека, спрямо когото е извършил престъпление и то публично. Доказателства за това са намерени рисунки в древния град Помпей, изобразяващи подобен публичен акт, придружени с пояснителни надписи.

Древните перуанци пък декорирали глинени съдове със сексуални практики

Цивилизация, живяла преди инките в Перу, е създала хиляди керамични съдове, покрити със сексуални сцени. Изображенията включвали хора, божества, скелети, животни. В изобилие били сцените на орален секс.

Най-много подобни артефакти, изпъстрени със сексуални сцени, са открити в гробници на заможни членове на племето, пише az-jenata.bg.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове