/ВИДЕО/ Левски остава без сектор "Б"

/ВИДЕО/ Левски остава без сектор "Б" - картинка 1
Снимка: sportal.bg

Грандиозни проекти от синьото ръководство

Храмът за феновете на Левски ‘‘Георги Аспарухов‘‘ и неговият ‘‘светая светих‘‘ сектор ‘‘Б“ може да бъде съборен и изграден наново през следващият футболен сезон предаде ‘‘Тема Спорт‘‘.

Предвид разногласията по този въпрос между фенове и ръководство при всички положения ще бъде взета под внимание позицията на сините запалянковци, които пък от своя страна очакват гаранция за финансова обезпеченост на подобно начинание.

Същото нещо вече се случи с друг от секторите на ‘‘Георги Аспарухов“ , сектор “А“. Изграждането на новото съоръжение на сектор ‘‘А“ се забави с 2 години от начално обявените срокове, което е допълнителна предпоставка за притеснение на сините фенове. Основните опасения са, че евентуалното събаряне може да причини повторно дълго чакане и да лиши сините привърженици от емблематичната за тях трибуна. Размерите и помещенията на „южната трибуна“ според предварителни прогнози се очаква да бъдат значително по-малки, което може да е някакво успокоение за заинтересованата страна.

Събарянето и изграждането на нов сектор „Б“ ще освободи свободно място за нови тренировъчни игрища и подобряване на тренировъчната база.

От ръководството на сините обявиха своят проект за реконструкция, че ще се случи под формата на поетапно събаряне и изграждане.

Дълго очакваното откриване на сектор „А“ ще бъде открит без козирка и засега това си остава неудобен и избягван въпрос от синьото ръководство.

 

/36

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове