Лияна Панделиева: На границата с Гърция "виси" реалният вот на хората

Лияна Панделиева: На границата с Гърция "виси" реалният вот на хората - картинка 1

Искаме поне за няколко дни да не ви виждаме, да не ви чуваме, да не ви мислим! Искаме нещо свежо, чисто, ясно, просто, красиво и спокойно! Искаме няколко дни честност!

Ангелкова е бламирана! Този път не от своята партия (както винаги се случва), а от българите, на които им е втръснало до смърт от неспирното й дрънкане за чужденци, които трепетно очакваме с милиони, от кухи проценти (неизменно измислени), бърборене за чисти плажове, бисерно море, свободни зони и куп невъзможни неща "на нулеви цени, а понякога и на по-символични."

 

На границата към Гърция не чакат нетърпеливи туристи!
Там с часове виси реалният вот на хората!

Не е за вярване, но именно министърът на туризма, с вечното си празнословие и очевадна неефективност за всяка сфера от този бранш, е на път да извади по-ярко от всеки друг реалния протест, който казва:

"Не ви щем! Не сте от нас! Вие сте срещу нас!
Искаме поне за няколко дни да не ви виждаме, да не ви чуваме, да не ви мислим!
Искаме нещо свежо, чисто, ясно, просто, красиво и спокойно!
Искаме няколко дни честност!
Искаме нормален живот, дори с цената на 10 часа чакане на границата!
Искаме всичко друго, но не унижението, което е вече със силата на закон - било от концесионери, било от строители, било от всеки, комуто хрумне да се упражнява върху нас! При всяка възможност ще ни виждате гърба - накъдето и да е, само да не е тук!" (малко се получи като I have a dream на Мартин Лутър Кинг ;) )

С безмерната си неадекватност, Анкелкова е на път да бетонира отрицанието и презрението към властта, което с всеки нов ден се струпва на границата. Няма достатъчно риба в морето, която да скача още жива по масите, за да убеди огорчените българи, че са длъжни да помагат на родния бизнес.

Километрите от светещи стопове, насочени на юг, са реална присъда. Това е истината.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове