Лондонската полиция арестува мъжа, бутнал жена пред движещ се автобус (ВИДЕО)

Лондонската полиция арестува мъжа, бутнал жена пред движещ се автобус (ВИДЕО) - картинка 1

50-годишен мъж е арестуван в дома му в Челси, след като преди ден британската полиция се обърна към гражданите за помощ при издирването на агресивен бегач, който е бутнал жена пред движещ се автобус в Лондон.Инцидентът е станал през май, но извършителят успя да остане задълго анонимен, затова влас…

50-годишен мъж е арестуван в дома му в Челси, след като преди ден британската полиция се обърна към гражданите за помощ при издирването на агресивен бегач, който е бутнал жена пред движещ се автобус в Лондон.

Инцидентът е станал през май, но извършителят успя да остане задълго анонимен, затова властите издирваха свидетели на инцидента, който е заснет от камера на друго превозно средство на 05.05.2017 г.

На записът се вижда как бягащият мъж неочаквано и без видима причина блъска минаваща в този момент покрай него 33-годишна пешеходка на пътното платно. Жената пада пред идващ срещу нея автобус, но шофьорът в последния момент успява да завие, избягвайки удара и така спасява живота й.

Петнадесет минути след инцидента, спортуващият се е върнал по същия път и жената се е опитала безуспешно да говори с него.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове