Ловец на духове почина при загадъчни обстоятелства

Ловец на духове почина при загадъчни обстоятелства - картинка 1

Преди трагичния ден на Тивар започнали да му се случват някакви неприятни неща и той правел шантави коментари пред близките си

Ловец на духове загина при много мистериозни обстоятелства в дома си. Индиецът Гуарав Тивар, който е добре познат сред любителите на призрачни истории, е бил открит мъртъв от съпругата си със странни следи по тялото. По тази причина, както и заради редица зловещи явления, предхождащи кочината му, мнозина смятат, че мъжът е станал жертва на призрачни създания, които сам е преследвал толкова време.

Съпругата на Гуарав открила безжизненото му тяло в семейната им баня, като преди да влезе в помещението, тя дочула странен шум, идващ оттам. Щом съзряла мъжа си в безпомощно състояние, дамата веднага се обадила в болница. Лекарите опитали да помогнат на Гуарав, но въпреки усилията им той издъхнал.

Върху трупа на 32-годишния мъж имало мистериозна черна линия, чиито произход засега остава загадка както за жената на покойника, така и за разследващите органи, заели се със странния случай.

Според констатацията на медиците ловецът на духове е загинал в следствие на задушаване. Как се е стигнало до него обаче все още не е ясно. Според съпругата му още преди трагичния ден на Тивар започнали да му се случват някакви неприятни неща и той правел шантави коментари пред близките си.

Те обаче не им отдавали кой знае какво значение, тъй като за разлика от него, не вярвали особено в отвъдния живот. Но заради мистериозните обстоятелства около издъхването му сега започват доста да се тревожат.

Снаха ми игнорирала признанията на Гуарав, че зли сили се опитват да го притеглят към себе си и той едва се справя с влиянието им. Тя отдала думите му на временно неразположение и решила, че скоро той отново ще е в добро настроение. Като цяло синът ми беше щастлив човек, разказва бащата на покойника, цитиран от Дейли мейл.

Тивар беше един от най-известните ловци на духове в Индия. През последните години той изцяло се беше посветил на страстта си, благодарение на което дори стана и водещ на телевизионно предаване, в което разказваше за опита си с привиденията.

 

Източник: sanovnik.bg

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове