Age limit

Любимите 3 пози на жените и мъжете

Любимите 3 пози на жените и мъжете - картинка 1

Какво харесват и какво не?

Мъжете и жените са различни. Това не е сексизъм, а реалност. Тези различия се проявяват и в леглото. Мъжете харесват едни пози, жените – други. Допитването е направено сред 1064 българи относно любимите им пози и ето какви са резултатите.
 
Жените са подредили на първите три места
 
Кучешка - Обичаме да губим контрол в спалнята, също както обичаме да го имаме. Има нещо много интимно в това да позволиш на мъжа да има пълен контрол над теб и да му вярваш достатъчно, за да го оставиш да прави каквото си иска. А на нас ни харесва тази „лицето надолу, дупето нагоре” ситуация.
Секс поза "Кучешката"
Мисионерска - Може да е най-баналната поза, но на кого му пука? Хубаво е, мъжът върши цялата работа и има достатъчно пространство да използва ръцете си.
 
Ездачка - Ние обичаме да сме силни. Мъжете да са под нас, да ги притискаме с крака и да контролираме ъгъла и скоростта. Бонус: можем да ги стиснем за гърлото, също така.
 
За мъжете 3 - те най-любими пози в секса са: 
 
Кучешка - От името на всички жени: Моля, пъхнете го в правилната дупка!
 
Мисионерска - Вие сте отгоре и може да правите с нея каквото си поискате. Да не сте посмели да се оплаквате.
 
Ездачка - Грабвайте пуканките, защото момичето ви ще свърши цялата работа. Седнете, отпуснете се и се насладете на шоуто.
 
Жените поставят на последно място в класацията си
Секс поза "Лотос"
Лотос - Сексът не е място, където просто да си седиш. Лотос – поза, при която двамата партньори са седнали с лице един към друг, а краката им са увити около партньора – е най-малко предпочитаната позиция сред анкетираните жени. Това е разбираемо. Позицията е трудна за маневри и изисква много внимателно наместване, за да се уцели точния ъгъл. Никой няма време за това.

Лъжици - Момичетата може и да обичат Лъжици, но определено не обичат Вилици. Прегърнете ни, господа, не само да пъхате нещо в нас. А ако някой открие точния и подходящ ъгъл за Лъжици, нека се обади в редакцията, важно ни е.
 
А при мъжете най-нежелани са:
 
Глезените над главата -  може да си падат по Кама Сутра на теория, но на практика нещата им се струват прекалено сложни.

До стената - сексът до стената може да изглежда забавен във филмите, но е трудно изпълним в реалността. Или може би мъжете са прекалено мързеливи да ни държат на ръце.
 
Секс поза "До стената"

 

 
/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове