Любов и летящи чинии: Художник твърди, че е баща на десетки "хибридни" деца от връзка с извънземна

Любов и летящи чинии: Художник твърди, че е баща на десетки "хибридни" деца от връзка с извънземна - картинка 1

Дейвид Хъгинс срещнал Полумесец когато бил на 17 и загубил девствеността си с нея

Дейвид Хъгинс, художник от Ню Джърси, е главният герой във филма "Любов и летящи чинии" (Love and Sausers), където 72-годишният мъж разказва за продължилата с десетилетия връзка с извънземна на име Полумесец (Crescent).

Режисьорът на филма Брад Ейбрахамс свързва представянето на новата изложба на художника с личната му история, която Дейвид разказва за първи път.

Според него, той бил отвличан два пъти от извънземни още като дете на около 7 години. Тогава живеел със семейството си във Вирджиния. Разказал всичко на родителите си, но те отдали странния разказ на твърде бурното въображение на артистичното си дете. Споменът за това отвличане не е приятен, твърди художникът, но когато навършил 17 нещата изведнъж се променили. 

Семейството вече се било преместило в Хобоган, Ню Джърси, и младежът обичал да се разхожда из живописните покрайнини на градчето. При една от тези разходки срещнал странна, която се представила като Полумесец и определено не била от нашата планета.

Тя поискала да прави секс с него и така той загубил девствеността си.

Интересното е, че двамата не просто се забавлявали, но и Дейвид станал баща на "хибридно" дете. А после и на поне още 50 деца, всичките от Полумесец. Той дори си спомня, че през годините е срещал и други извънземни, които сега определя от типа "сиви", и те имали добро отношение към него, дори го окуражавали да продължи производството на бебета.

Дейвид Хъгинс твърди, че е виждал всичките си деца, те му били представяни след всяко раждане.

Всички картини от последната изложба представят различни случки от тази дълга и "плодотворна" връзка.

Макар и извънземна по думите на автора, Полумесец изглежда съвсем като земна жена с изключение на лицето - там очите са неестествено големи, ноздрите съвсем тесни, а устни практически липсват.

Хъгинс определя своето изкуство като форма на импресионизъм, макар някои от платната му да приличат на рисувано порно с извънземни. Разказите му са донякъде травматични, а и сам той признава, че през 1965 г. започнал да рисува предполагаемите си интимни срещи с извънземната като част от психотерапия. 

Истина или не, историята е достатъчно реална за Дейвид. Той съвсем сериозно вярва, че е станал баща на няколко десетки хибридни деца, че е преживял връзка с жена от друга планета и че това е оставило отпечатък върху целия му живот и върху изкуството му.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове