(ОБНОВЕНА!) /ВИДЕО/ Любовна история в дъното на днешното отвличане

(ОБНОВЕНА!) /ВИДЕО/ Любовна история в дъното на днешното отвличане - картинка 1

На борда е имало 55 пътници и 7 души екипаж.

Ситуацията с отвличането на самолет в кипърксата столица Ларнака е на път да бъде разрешена. По последни данни, гляма част от пътниците в самолета са били освободени от похитителя. Според съобщение на "Иджиптеър", публикувано на профила на авиопревозвача в Туитър, са били освободени всички пътници с изключение на четирима чужденци, предаде ДПА. Екипажът също все още се намира на борда.

Според египетската държавна телевизия, похитителят е египетски гражданин и се казва Сеиф Ел Дин Мустафа. Похитителят е египетски гражданин, който търси политическо убежище. Според друга информация, той настоява да види бившата си съпруга - Марина Парашу, която е кипърка

Припомняме, че тази сутрин,самолет MS181 изпълняващ полет от Александрия до Кайро, бе отвелчен и принудително приземен в Ларнака, Кипър. На борда е имало 55 пътници и 7 души екипаж. Похитителят е на 40 години, ветеринарен лекар гражданин на Египет и САЩ.

*******************

15:10 часа - В социалната мрежа се появиха снимки на похитителя. На една от тях, пътник в похитения самолет си прави сефли със Сеиф Ел Дин Мустафа. На снимките ясно се вижда коланът с който е препасан египетския гражданин.

***************
16:10 часа - Похитителя на самолета се е предал на властите, прадава БТА, позовавайки се на Ройтерс. Той е напуснал самолета с вдигнати ръце, а останалите 7 души, които останаха до последно с похитителя, са освободени. Кипърското външно министерство написа в Туитър, че отвличането на самолета е "приключило".
 
/35

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове