Любовницата е в секс фантазиите на мъжа!

Любовницата е в секс фантазиите на мъжа! - картинка 1

Защо?

Съпругата или любовница е дилема, пред която се изправят не един и двама мъже. Днес обаче тя се решава по-бързо и кардинално.

Докато назад във времето разводът е бил едва ли не ужасно деяние - срам за мъжа и жената, то сега разтрогването на брака е нещо естествено.

И все пак - защо мъжете са принудени да избират между съпругата и любовницата дори в леглото? Вижте някои разлики между едната и другата!

Женените мъже обикновено вилнеят сексуално с любовницата, а съпругата е "друга бира". Прекаленото уважение към съпругата не им позволява да развихрят всичките си мръсни фантазии в кревата. За тях тя е не само спътник в живота, но и майка на децата им. Трудно им е да я накарат да се съгласи на тройка, по-груб секс, фистинг и прочие любовни игрички. Но затова е любовница, която обикновено е готова на всичко.

Любовницата често е мълчалив психоаналитик или просто кошче за душевни отпадъци. Докато ролята на съпругата е различна и от нейните думи боли. А жената навън от дома каквото и да каже няма да е от значение за мъжа. Той има нужда да споделя и да го слушат. Евентуална забележка или мнение просто си остават там в леглото или където се случва прелюбодеянието.

Любовницата повишава самочувствието на мъжа, а съпругата го приземява. Всеки мъж има нужда да се почувства като мачо, а затова може да се погрижи най-добре любовницата. Мъжете искат да изглеждат велики в очите на една жена, а не да бъдат сваляни на земята всеки път, щом се помислят за Супермен.

Липсата на всекидневни битовизми между мъжа и любовницата, е повод той да я желае. А това, че се виждат за малко, го възбужда ужасно много. Тайните връзки са бягство от рутината и подклаждат страстта. Все пак да не забравяме, че и съпругата е любовница на някой!

Източник: lifestyle.bg

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове