Майка продава детето си във Фейсбук

Майка продава детето си във Фейсбук - картинка 1

Бренда Раймундо е била съвсем сериозна, пускайки обява за 5800 паунда в социалната мрежа с опити да го продаде, защото вече е неудобен и не може да го издържа

Помислете за най-зловещата пакост, която сте направили като дете. Сега помислете за възможно най-зловещото наказание, което бихте си наложили днес, когато сте разумен човек (ние не влизаме в тази сметка). Опитаха ли се родителите ти да те продадат? Разбира се, има родители, които казват, че ще дадат децата си на цирка, ала това е чувство за хумор. Докато Бренда Раймундо е била съвсем сериозна, пускайки обява за 5800 паунда в социалната мрежа с опити да го продаде, защото вече е неудобен и не може да го издържа, пишат от men.bg. Очевидно децата в Англия са със статута на по-лакома кола - когато не можеш да я изхраниш и на газ, започваш да пускаш обяви за продажба, твърдейки, че си я карал само през уикенда и то до другия квартал, за да пиете бира с Пешо.

Постове от подобен вид никога не се толерират в Мексико, където има твърде много трафик на хора, а и огромен процент от детската порнография излиза именно от тази страна. Един от местните репортери се обадил, за да провери дали наистина това не е шега, но се оказало, че жената от другата страна на линията обяснила в детайли възможността за покупка. По време на разговора се чувал и детски плач (каква изненада). Полицията разследва случая, но още не е направила арест, защото не е сигурна дали това е шега или не. С този кратък материал се опитваме да докажем, че мъжете винаги ще бъдат по-добрите родители. Защо? Имало е моменти, в които за малко не взривихме блока, но бащите не ни продадоха на пазара, имаше запалени вратове, ала това е друга тема. Уважаеми дами, няколко питиета могат да допринесат за грешния избор, ала това категорично не означава, че можете да продадете резултата от тези грешни решения, защото Ви пречи на вечерните занимания!
/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове