Майли Сайръс желае гостите на сватбата й да се напушат

Майли Сайръс желае гостите на сватбата й да се напушат - картинка 1

Скандален план за скандална певица

4/ Майли Сайръс е наела звездния организатор на партита, Кевин Лий, да планира сватбата й с актьора Лиам Хемсъурт. Изглежда, че нейната любов към марихуаната ще изиграе главна роля по време на церемонията.

Според източници, близки до Майли, тя иска на всяка маса да има цигари и кексчета с марихуана, защото мечтата й е „всички да се напушат заедно“.

23-годишната звезда е предвидила още специално участие на шестте си кучета по време на церемонията. Преди това обаче, тя ще им направи специално парти в СПА за домашни любимци.

Майли е наела френския дизайнер Simon Jacquemus да създаде няколко тоалета за партито, като според източниците, те ще бъдат един от друг по-странни, а розовото ще е основен цвят. „Майли е толкова развълнувана, че ще се омъжи за Лиам, затова иска всичко да е перфектно“, допълниха близките й.

Все пак, 26-годишният Хемсуърт, с когото Сайръс се събра отново в началото на тази година след двегодишна раздяла, още не е одобрил екстравагантните решения на годеницата си.

„Той е доста по-разумен от нея и е възможно да наложи вето върху някои от идеите“, казаха източниците пред списание Heat.

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове