Малкият Чоков: Ще мреш, кучкo!

Малкият Чоков: Ще мреш, кучкo! - картинка 1

"Вечният" кмет отново показа силата си

Добре дошли в Галиче. Прочутото село с „вечния кмет“. Вчера той отново показа мощта си. Както обикновено жителите в селото не са изненадани. Те там си живеят в 90-те години, защото кметът Ценко Чоков е вече 5-ти мандат на власт.

Снощи е бил запален автомобилът на семейството на Веселин Тушинов, който беше опонент на кмета на селото Ценко Чоков на последните местни избори. Инцидентът е станал около 3.30 часа сутринта, а преди това Тушинов е бил заплашван от сина на кмета Мартин. 18-годишният младеж е подсъдим за нанасяне на средна телесна повреда на свой съселянин.

"Снощи изгоря поредния автомобил на семейството ми и това вече стана ежедневие в Галиче", каза тази сутрин за bTV Тушинов. Той обясни, че не е имало свидетели на палежа.

"За пореден път влезли във фермата и запалили джипа. Още по-нагли, няма държава. Ние имаме проблеми единствено със семейство Чокови. Синът му ме заплаши, показа ми среден пръст и ми каза, че ще мра. Ще умираш кучко, ми каза", обясни Тушинов.

По думите му спречкването им станало по повод спор във Фейсбук. "Там понесох много обиди", обясни той и допълни, че два досега два пъти му е чупено заведението и има заведени общо осем досъдебни производства срещу неизвестен извършител по негов сигнал.

"Вече нямали държава, има ли? Просто те си дерибействат на територията на Галиче и това е. Имам толкова жалби, че вече не ме обичат полицаите. Прокурорката ми връща, че на фона на престъпността в Галиче, това е нормално", коментира още Тушином.

Така, нека си припомним всеизвестните факти около образа на „вечния кмет“. 25-ти октомври 2015 година – в България се провеждат местни избори. Врачанското село Галиче празнуваше 5-тия мандат на кмета Чоков. Оркестър, пищна заря и 12-годишно уиски.

Нека му е зле, на местния феодал.

След това, януари месец тази година малкият Чоков пребива 19-годишния младеж от Галиче без причина. Прокуратурата се сезира, почна проверка и…нищо не направиха. Пуснаха го под гаранция. А, сега нашият красавец заплашва с култовата реплика „Ще мреш, кучко“. Е, какво да кажем при това положение.

Чувството за безнаказаност е налице.

Провиненията на семейство Чокови, за съжаление, няма да свършат с днешния палеж на политическия опонент. Въпреки че Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство, мислите ли че нещо ще стане с произволията на „вечния кмет“? Силно се съмняваме. Все пак става дума за местния феодал, накичен със златен ланец и всяващ страх с големия си джип.

А, малкият Чоков ще продължава „да си развява коня“ и да заплашва наред, защото зад гърба му стои Бащата. Но, това е положението в село Галиче… кметът си е кмет. Неговата дума на две не се дели. Жалко само за хората, които трябва да изтърпяват неговите „подвизи“.

/34

Коментари 1

  • #1
    Г.Г. -

    Тъп селски г*з !!! Кой е този вечен кмет?!!? Някой си там решил да раздава шамари, и ше определя кой да живее и кой да мре. А мръсната мутричка на синчето....абе келеш ,вчерашен пикльо с бяло по устата още се прави на мъж. Еййй алооооо, къде мислите че се намирате ваше е селото ли?

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове