Малко коте, гол има ли?

Малко коте, гол има ли? - картинка 1
Снимка: www.chronicle.bg

Нека видим новите чат подвизи на футболната звезда

Родният футболен талант, обходил редица европейски клубове, за да протрие резервните им скамейки, отново изуми интернет пространството със своята чат похотливост.

След като не отдавна беше публикуван скандален секс чат на родната звезда със студентки, вече имаме нови безценни бисери от котето Валерко.

За разлика от първият чат, в който видяхме някакъв диалог и уговорка за сношаване между двете котета, сега нашият неуморен лъв удря греда, но не на противниковата врата ( той дори и това не може да направи), а категоричния отказ за секс от жертвата му.

http://hotarena.net/
Снимка: http://hotarena.net/
 

Нестихващият животински нагон на хищния котарак Валери Божинов едва ли има аналог.

Младото амбициозно биче, преливащо от тестостерон не се спира пред нищо, докато не разсъблече жертвата си, която за родната „супер звезда“ е нов гол на сметката му.

След като момчето не може във вратите на съперниците да вкарва, то пък може другаде, важно е да се вкарва нещо, въпроса е до колко и там му се получава.

 За малкото коте Валерко очевидно головете в съперниковите врати не са приоритет, той е над тези неща, защо му е да се мори, нали трябва да има сили за истинските мачове, там където наистина се раздава докрай (въпроса е че и там търка пейката).

http://hotarena.net/
Снимка: http://hotarena.net/

Ех, малко коте, ами поне там бъди играч де, като с топката не се получава ок, разбираме, не от всеки става футболист, ама поне бъди малко кавалер, прояви такт и маниер, нали си мачо. Успокой малко топката в тоя чат, толкова офанзивно и неграмотно  го играеш, че някой би си помислил, че си футболист. За футбола е ясно, че Валерко е отписан, но явно и в другото си амплоа не е професионалист за какъвто се представя, видимо е че и там се бори да не изпадне от „Елита“.

 Непримиримият хъс на малкото коте в чата, скоро ще го лиши и от последната му възможност за гол дори и там, където вече започва да губи симпатиите дори и сред  невръстните ученички.

Единственото нещо, което му остана на Валерко са паричките, с които си мисли, че може да постигне всяка своя цел, но зачестилите пропуски и греди напоследък, започват да прокарват съмнение дори, че и те могат да му помогнат.

Оставаме с надеждата малкото коте да започне да си взема поуки от понесените загуби и да вземе да покаже, че знае от коя страна се рита топката и се понаучи и на обноски, че иначе май ще си остане само с паричките и котетата (но плюшени). 

 

 

 
 
http://hotarena.net/http://hotarena.net/
Снимка: http://hotarena.net/
/36

Коментари 1

  • #1
    ЛЮБО -

    КАВАЛ,МИШОК,ХРАНТУТНИК...КАК ПИШЕ САМО НЕГРАМОТЕН МАНГАЛ...

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове