Манол Глишев: В дъното на цялата гнилоч е кремълското лоби

Манол Глишев: В дъното на цялата гнилоч е кремълското лоби - картинка 1

Едни и същи рупори на вечната власт крещят срещу нас, което и скапано правителство да отхвърляме

Преди шест години викахме против Пеевски и ни казваха, че сме "курви на Бойко". Днес викаме против Пеевски и ни казват, че сме "курви на Корнелия". Е, и тогава бяхме против Бойко, и днес сме против Корнелия. Това е ясно. Най-забавно е, че едни и същи рупори на вечната власт крещят срещу нас, което и скапано правителство да отхвърляме.

В дъното на цялата гнилоч винаги са кремълското лоби, ДС и Доган. А оттам вече Орешарски, Станишев, Нинова, Борисов, Пеевски, Цацаров, Гешев, Ковачки, Блъсков, Рашидов, Гранитски и Недялков, падането на НАП, Търговския и имотния регистър, пристанище Росенец, историите около АЕЦ "Белене", апартаменти и тераски - всичко това е следствие.

Правите ли разлика между ГЕРБ и БСП? Такава няма. Това е все едно да правите разлика между "Държавна" и "сигурност". Ако наесен този урок бъде най-сетне усвоен и се сетим, че е време не за учтивости, а за активно гражданско неподчинение и блокиране на градовете без извинения към никого - България ще има шанс най-сетне да тръгне постепенно нагоре.

#Лустрация

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове