Марсианските дискове от Волгоград

Марсианските дискове от Волгоград - картинка 1

Земни образувания или дронове от древна марсианска война?

Екип руски изследователи са намерили над дузина каменни дискове във Волгоград. Диаметърът на единия от странните дискове е четири метра. Изследователите твърдят, че в тях има волфрам – плътен метал, който се използва при технологии на военните. Историята на странните предмети остава неизвестна.

Руският новинарски сайт Bloknot Volgograd съобщава, че откритието е направено от група руски уфолози

и зоокриптолози в Жирновския район във Волгоград. Изследователите вече са открили над дузина дискове, но досега в колекцията не е присъствал толкова голям, колкото 4-метровия.

„Вече открихме над дузина от тези дискове, чиито диаметър беше не повече от метър, имаше и един, който беше два метра в диаметър, но четири метра вече е уникално“, казва Вадим Чернобров за Bloknot Volgograd.

Формата на 4-метровия диск, която наподобява летяща чиния, събуди интереса на любителите на конспирации“,

пише в International Business Times. „Известният уфолог Скот Уоринг (Scott Waring) смята, че това е доказателство за извънземни и дискът е направен от волфрам.“

Уфолозите, направили откритието, правят спорни твърдения, като казват, че дисковете са на един милион години и най-вероятно представляват поразени дронове от древна война на Марс.

Учените от Жирновския музей подхождат по-рационално и изследват 4-метровия каменен диск,

за да разберат възрастта и състава му. Някои скептици дори смятат, че дисковите форми са се получили естествено заради ерозията.

По-рано тази година в Кузнецк беше открит още един странен каменен диск. Той се намирал на 40 метра под земята, което означава, че е доста стар. Археолозите, които го изучавали, заключили, че кръглата му форма е перфектна и няма как това да е естествено образувание.

Последният открит диск – 4-метровият гигант – е изложен в Жирновския музей и в момента върху него се провеждат допълнителни тестове.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Къде ще прекарате коледните празници?

У дома, със семейството.

45.16%

В някоя класическа коледна столица - Виена, Прага, Будапеща!

22.58%

Колкото по-далече, толкова по-добре!

17.74%

Където има сняг, какво е Коледа без снежинки!

14.52%

Блогове