Маска за коса и алуминиево фолио за невероятен ефект

Маска за коса и алуминиево фолио за невероятен ефект - картинка 1

Няма по-добро за вашата коса от натуралното

Съществуват редица фактори, които влияят върху здравината и блясъка на косата пише zajenata.bg. Някои от тях са замърсяване на околната среда, излагане на слънце, хлорирана вода, както и прекомерната употреба на стилизиращи продукти за коса.

Колкото и да ни се иска да вярваме, че тези продукти са полезни, те често съдържат химични субстанции и синтетични съединения, които причиняват повече вреда, отколкото рекламираните ползи.

Натуралното третиране на косата, от друга страна, е изключително полезно за подобряване на общото състояние на косата и скалпа. Рецептата за коса с изплакване, която ви предлагам, работи удивително добре за премахване на пърхота, възстановяване на жизнеността на косъма и придава на косата невероятен блясък и копринена мекота. И не на последно място, тя ще подхрани косата ви с витамини и хранителни съставки, от съществено значение за здравословния растеж на косата.

Ето една маска за коса която ще ви изуми със своя ефект.

Необходими продукти:

1 пюре от банан

лимонов сок от 1 лимон

2 литра прясно мляко

Начин на употреба:

Започнете от затопляне на млякото, но внимавайте да не го прегреете.

Добавете пюре от банан и лимонов сок. Разбъркайте енергично, докато всички съставки се смесят добре.

Нанесете маската върху косата и скалпа. Масажирайте леко, така че част от сместа да се абсорбира в скалпа. Увийте косата си в алуминиево фолио. След това оставете маската да действа за около 15 до 30 минути или ако не поставяте фолио - докато косата ви започне да изсъхва. Накрая изплакнете с много мек шампоан. 

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове