Масони, илюминати и производните им...

Масони, илюминати и производните им... - картинка 1

СлучаенОс? Не мисла!

7/ През 1952 г. един от големите строителни предприемачи в Ню Йорк дава прием в чест на кметството. Събират се над 100 гости, а мястото е един от най-скъпите ресторанти в града.

Когато идва време за уреждане на сметката, се оказва, че предприемачът е забравил чековата си книжка и няма пари в брой.

За да предотврати назряващия скандал, той се обажда на собственика на ресторанта, обяснява му ситуацията и го моли да приеме като гаранция визитната му картичка с подпис. Собственикът се съгласява и проблемът е разрешен.

Някъде след полунощ обаче строителният предприемач се събужда с мисълта, че от това, което се е случило, става бизнес. Въпреки неудобния час той вика адвоката и банкера си и на сутринта патентова идеята за разплащане с карта без налични средства. Така се раждат пластмасовите пари. Първата карта се нарича "Дайнърс" именно заради платената по този начин вечеря.

Нужно ли е да уточняваме, че и предприемачът, и собственикът на ресторанта са били членове на масонска ложа?

Фактът, че това се е случило в САЩ, едва ли е случаен. Самата държава, наречена Съединени американски щати, е пилотен проект на масоните за нов световен ред, пише сп. Тема.  Нейната конституция е заимствана от документи на ложа, ръководена от Бенджамин Франклин в Пенсилвания. На Учредителното събрание през 1787 г. масонските принципи побеждават изцяло. А когато на 4 февруари 1789 г. Джордж Вашингтон е избран за пръв президент на САЩ, той и вицето му Джон Адамс първо полагат клетва пред Великия майстор на Великата ложа на Ню Йорк Робърт Ливингстън. Церемонията е ръководена от друг масон - ген. Джейкъб Морган. Библията, използвана при клетвата, пък е взета от ложа №1 "Свети Йоан". Самият Джордж Вашингтон по това време е пръв Майстор на Александрийската ложа №22 във Вирджиния.

 

Строежът на Капитолия също е осветен по древния масонски ритуал. Почетното председателство на церемонията е възложено на Великата ложа на Мериленд, а президентът Вашингтон е поканен да изпълни ролята на Майстор-зидар. В шествие зад духовия оркестър крачат всички магистри и членове на ложите, които носят отличителните си масонски знаци и регалии. Вашингтон полага в основата на Капитолия съдове, пълни с пшеница, вино и растително масло, които са традиционни символични атрибути на масонския ритуал. После президентът стъпва върху характерния тристепенен масонски подиум и произнася молитва...

Днес САЩ са водещата сила в световното масонство. Най-вероятно там е и седалището на Световния масонски съвет, който се състои от 3333-ма души. В него квоти има всяка държава с регулярна Велика ложа, като едно от изключенията е... България.

За разлика от общоприетото мнение, че мотивацията да станеш масон е постигане на власт и икономически просперитет, основното условие на една истинска ложа е да се ползваш с добро име и да разбираш целите на свободното зидарство, кълнат се членове на софийски ложи. "Сред нас има и бедни братя. Но йерархията при нас не се съобразява с тази в т.нар. профански живот", казват те. Братът поръчител на кандидата поема пълната отговорност за него и е длъжен да изложи пред ложата максимално количество данни за живота и достойнствата му.

 

Ритуалът по приемането е истинско зрелище, което може да се види от клип, качен в интернет. Поръчителят въвежда "профана" в тъмния храм и го оставя сам. Храмът е тясно помещение без прозорци и с маскирана врата, която се забелязва много трудно. В него има черна маса и два стола. Задължително присъстват Библия, пясъчен часовник, кости и череп. Кандидатът трябва да отговори дали е готов да следва 7 основни принципа - подчинение, опознаване на себе си, отхвърляне на гордостта, любов към човечеството, щедрост, скромност, любов към смъртта. През цялото време към гърдите му е насочен меч. Следва размяна на реплики, а окончателната дума има Великият майстор, пред когото новопосветеният дава обет за вярност и запазване на тайната.

 

За да се разпознават един друг братята зидари, те общуват по правила, описани в Основния закон на движението на старите свободни и приети зидари на България. Всеки брат зидар например е длъжен да притежава масонски паспорт, а братята майстори - и удостоверение за символична степен майстор. Подписани от Великия майстор и Великия секретар, тези документи са валидни пред целия масонски свят. Където и да отиде един масон, той задължително ги носи със себе си и при необходимост удостоверява принадлежността си към братството.

 

Масонът може да установи масонски контакт само ако се е уверил в принадлежността на лицето, с което контактува, към свободните зидари. Тогава се разменят особено ръкостискане и братска прегръдка, както се изисква от ритуала, оцелял през вековете.

Онова, което улеснява бизнеса на зидарите, е начинът, по който те организират срещите си, обясняват посветени. Според правилата нито един масон не може да откаже среща, поискана от друг, независимо от положението, което заема в обществото. Оказването на взаимопомощ е един от 9-те основни принципа на тайното сдружение, което обяснява защо в ложите се установяват силни и трайни връзки.

Води се борба кой да владее планетата и кой да бъде господарят на човека. Масоните или илюминатите?

“Майсторът” е съвършено различен от стандартното понятие за дявол. Дяволът от приказките е безобидно псе, което подскача покрай тази Сила. Сила на разума, която не е свързана с душата на човека, но го владее като разум. Тази разумна сила е Луцифер. Тя е допусната да действа от Небесният Отец, положил Божието начало у човека. Тази сила действа чрез т.нар. Посветени или Илюминати. Кръг от хора които изповядват преклонение пред тази сила на име Луцифер. Всеки от тези посветени или илюминати е “майстор”.

„ИЛЮМИНАТИТЕ“ не принадлежат на никоя религия, партия, нация или други формирования; те ги ползват като своя връхна дреха. Тяхната игра е започнала хилядолетия преди лицата, описани в книгата, и няма да завърши с тях, защото дори тези, които днес смятаме за сатанисти или ционисти, не са нищо повече от фигури в една игра с много, много по-голям залог”. През далечната 1743 г. Maйер Aмсшел Бауер – син на евреина Moсес Aмсшел Бауер, по прфесия лихвар и собственик на счетоводна къща във Франкфурт, Германия, поставя на входа на жилището си звездата на Давид – еврейският знак „хексаграма” – шестоъгълна звезда, която геометрично и числено се превежда като номер 666 – т.н.”библейски знак”, известна още като „магьосническата звезда“. Пирамидалната илюминатска система е разделена на множество части, всяка добре защитена с “ниво на секретност“. Дори президентите на Америка нямат достъп до всички нива.
Илюминатите не са само евреи, католици, християни.. Религиите са за масата. Илюминатите имат свое учение, смятат себе си за пазители на Тайната на вековете.
От хиляди години човечеството е манипулирано да остане в дълбок сън. С днешните технологии “приспиването“ е още по-лесно.

Илюминатската система е изобретение само и единствено на интелекта. Не е трудно да се види и в днешно време как западния модел,който се прокарва и в България, не съдържа човешки ценности,хуманност,духовност,състрадание, според kaminata.net. 
Печалба,интереси,манипулиране на масата,купувай и консумирай...
Някои ще кажат,че и при комунизма не ги е имало тези ценности. Запознатите с история знаят,че след всяка революция е следвало преврат,където водещата роля са поемали платени лица.Илюминатите не си цапат ръцете с мръсната работа.

И тъй като е система на интелекта, и е нужен строг ред, за да поддържа контрола.
Нещо,което виждаме да се случва в наши дни-въвеждането на Новия световен ред.
Пълен ред и контрол дава сигурност на бездушевния интелект,че масата ще продължи да робува. Централизирани компютърни бази,достъп до данни за индивида на всякакво административно ниво.Сателитни наблюдатели,чипове...това е мечтаната система за пълен контрол. И това вече се случва.

На свободната човешка душа не и е нужна система. И те го знаят това. И се хвърлят много средства в технологиите за майнд контрола. За да се държи човекът далеч от истинската си същност и не разбере силата си.
Къде е мястото на извънземните в тази картина.
Върхушката на илюминатската пирамида е създадена от група извънземен разум,който е в основата си колонизатор-
т.н. рептили.

Целият този сценарий се режисира вече стотици и хиляди години.Това,което става през последните 20г, е че самите илюминати искат да поемат контрола само в свои ръце и да прогонят рептилите от властта над земята.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове