Мел Гибсън отново въвлечен в съдебна битка

Този път заради осмото дете на холивудския актьор

5/Поредна съдебна битка очаква холивудския актьор, режисьор и продуцент Мел Гибсън - бившата му приятелка Оксана Григориева иска месечната издръжка за дъщеря им да бъде увеличена от 20 000 на 100 000 долара, съобщи Контактмюзик, цитиран от "Дарик".

Гибсън стана баща за осми път през 2009 г., когато Григориева роди дъщеря им Лусия. Актьорът и руската пианистка се разделиха шест месеца по-късно, през април 2010 г.

След тежка съдебна битка Мел Гибсън впоследствие се съгласи да плаща месечна издръжка за детето в размер на 20 000 долара, припомня изданието.

Сега обаче Оксана Григориева се готви по правен път да търси значително увеличение на сумата. Според неназовани източници рускинята иска над 10 000 долара само за разходи за охрана, за да може на спокойствие да се грижи за 6-годишната Лусия. Григориева също така твърди, че са й необходими допълнителни средства, за да поддържа пищния начин на живот, на който момиченцето е свикнало с баща си.

60-годишният Мел Гибсън все още не е коментирал финансовите претенции на бившата си приятелка. Новината, че Оксана Григориева иска солидно увеличение на месечната издръжка идва по-малко от година, след като бившата двойка отново се замеси в съдебни спорове.

През август миналата година се наложи Гибсън да иска съдебно разрешение, за да може да вземе дъщеря си Лусия, докато е на снимки в Австралия, за да прекара известно време с нея. Григориева първоначално се противопостави на желанието му, но впоследствие с Гибсън постигнаха споразумение.

Мел Гибсън има седем други деца от брака с бившата си съпруга Робин, с която се разделиха през 2006 г. след продължил 26 години брак. Разводът на семейство Гибсън беше финализиран през 2011 г.

46-годишната Оксана Григориева има и син, Александър, от британския актьор Тимъти Далтън.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове