Минусите и плюсовете на порното

Минусите и плюсовете на порното - картинка 1
a_boomb.png

Има и такива, разбира се

Съвременните сексолози и психолози смятат, че порноиндустрията има две страни.

Вредното влияние на порното може да бъде твърде сериозно на психологическо равнище. Мъжът, който се увлича от него, трудно ще вижда любимата в жената, с която има интимна връзка. Той ще вижда в нея най-вече обект за секс. А това може да разруши отношенията и да се превърне в пречка за създаването на семейство.

Момчетата, които откриват за себе си света на секса, започват да гледат порно с идеята да изучат женското тяло. Но не трябва да се увличат, защото впоследствие могат да стигнат до сериозно разочарование от себе си и психическо разстройство, ако не получават спонтанен и стремителен оргазъм.

Неувереността в себе си също тласка към по-честото гледане на порнофилми, но това не е панацея, а затваряне в собствените комплекси. Освен това младите мъже могат да си създадат мнение, че всички жени са достъпни и лесни за сексуални връзки.

Порното има и полезни страни. Ако то се гледа от двойката, това може да разшири хоризонтите на позициите и сексуалното себепознание. Това ще спомогне и за отстраняването на някои комплекси, все пак няма съвършени тела и всеки човек реагира индивидуално на ласките и любовната игра.

Опитността или обратното липсата на опит влияят върху разкрепостеността в сексуалните отношения. Доверието и чувствителността един към друг ще спомогнат да се напипа начина за постигането на взаимна чувствена пълнота и максимално удоволствие. /БГНЕС


/33

Facebook Коментари

Коментирай

Какво очаквате от българското председателство на Съвета на ЕС?

Управляващите ще използват повода да се хвалят.

56.52%

Българското кое?

26.09%

Опозицията ще използва повода да прояви активност.

8.70%

Ще "валят" медийни скандали - у нас и в чужбина.

8.70%

Бълагрия ще придобие сериозен авторитет на международната сцена.

0.00%

Блогове