Мъж се хвърли под влак в метрото

Мъж се хвърли под влак в метрото - картинка 1
Снимка: offnews.bg

Инцидентът е станал на станция "Бели Дунав" в кв. Надежда

Мъж се е хвърлил пред мотриса на метростанция "Бели Дунав" в ж.к. "Надежда", съобщи OFFNews.

Инцидентът е станал около 11.30 часа днес. Според очевидци мъжът сам е скочил пред мотрисата. Това показаха впоследствие и записите от камерите в метрото.

На тях се виждало, че мъжът чака влака и в момента, в който той влиза в метростанцията, скача пред него.

Той е на 44 години, оцелял е и е откаран в "Пирогов", съобщи по-късно директорът на столичния "Метрополитен" Стоян Братоев.

"Току-що получих информация, че е оцелял. Мислехме, че е починал, слава Богу, оцелял е. Бил е контактен, когато е откаран от екип на Бърза помощ", обяснява Братоев пред "Фокус". По думите му категорично става въпрос за опит за самоубийство.

 

От "Пирогов" съобщиха, че мъжът има тежка мозъчна контузия със счупване на основата на черепа, 11 счупени ребра, а част от пръстите на единия крак са ампутирани. Поставен му е гръден дрен. Състоянието му е тежко и той остава в Централна реанимация.

Към 14 часа движението по втората линия на метрото в участъка между станция „Бели Дунав“ и „Княгиня Мария Луиза“ беше възстановено. Заради инцидента по-рано движението по четири метростанции бе спряно. Осигурен бе допълнителен автобусен транспорт от метростанция „Бели Дунав“ и Централна гара до приключване на следствените действия.

 

 

 


/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове