Мъжете предпочитат футбола пред секса

Мъжете предпочитат футбола пред секса - картинка 1

До това заключение са стигнали английските учени

Вечната дилема между секса и спорта отново накланя везните в полза на спорта. До това заключение са стигнали английските учени, след като са установили, че половината от мъжете на острова предпочитат да се отдадат на футболен уикенд, отколкото на интимност с милото. Англичаните отделят по 3.5 часа футбол и едва инвестират 2.1 часа за полови авантюри. Сексолозите твърдят, че мъжът все по-често изпитва силни емоции от футбола, отколкото от половия живот.

Изследването между двата пола е доказало, че 56% от аудиторията е щастлива, когато идва футболната седмица, пред евентуалните полови забавления и разходката извън дома. Мъжете дори споделят, че футболният им клуб е много по-интригуващ, отколкото работата им. Статистиката показва, че все повече жени са готови да гледат футбол с мъжете си, за да могат да прекарат малко време заедно. Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Луис Суарез, са най-известните и вълнуващи футболисти според острова.

Единствената подробност е, че 1 от 5 английски джентълмена смята, че гледането на Лестър е много по-вълнуващо от едно Ел Класико. Листът с футболни трилъри е изграден от Nissan, основен спонсор на UEFA Шампионска лига. Не сме изненадани от подобни изследвания, след като сме виждали средностатистическата жена - Емили Ратайковски е само една, другите могат да бъдат описано само от злия детайлен гений на Стивън Кинг.  А вие какво бихте правил - футбол или секс?  нагоре

***

източник: men.bg

/10

Facebook Коментари

Коментирай

След изборте на 2 октомври 2022г. 48 НС ще успее ли да излъчи редовно правителство?

Да, но за няколко месеца само.

38.89%

Не.

33.33%

Да.

16.67%

Рано е да се каже.

5.56%

И следващият, 49-ти парлемент също няма да успее.

5.56%

Блогове