На колко години сексът е най-хубав?

На колко години сексът е най-хубав? - картинка 1

За тангото в хоризонтално положение няма възрастова граница

За тангото в хоризонтално положение няма възрастова граница - резултатите от ново проучване показват, че хората на 55 години правят най-добър секс, пише в. "Дейли експрес".

Допитването, направено във Великобритания по поръчка на фирмата за секс играчки Hot Octopuss, разкрива, че представителите на съвременните по-възрастни поколения се радват на по-задоволителен интимен живот в сравнение с по-младите.

Наскоро 69-годишната британска звезда Хелън Мирън сподели, че сексуалният й живот е чудесен. Мирън не е единствената по-възрастна знаменитост, направила подобно признание. Известни личности от света на шоубизнеса като сър Мик Джагър, МайкълДъглас и Джейн Фонда също без свян признават, че с напредването на възрастта сексът става по-добър.

Настоящото проучване "наднича" по-отблизо между чаршафите на партньорите, разкривайки защо хората на и над 55 години правят най-добър секс. Причината е, че удоволствието има много общо с увереността. А знанието какво и как желаят в интимен план идва с напредването на възрастта.

Половината от по-възрастните участници в допитването са споделили, че с увереност разговарят с партньорите си за това какво искат в спалнята. За сравнение - едва 15 процента от хората на възраст между 18 и 35 години се осмеляват да обсъждат сексуалните си желания.

Анкетата показва още, че благодарение на придобитата с течение на времето увереност по-възрастните по-освободено прибягват до помощници в секса. Един на всеки четирима по-зрели участници в допитването е разкрил, че използва секс играчки или разнообразява сексуалния си живот с ролеви игри - нещо, което навремето е било немислимо да се обсъжда открито.

От фирмата Hot Octopuss отчитат, че освободеността подтиква все повече по-възрастни хора да си купуват секс играчки.

 

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове