Надал: Шарапова трябва да плати за грешката си

Нападките срещу тенесистката продължават

7/ Бившият номер 1 в световния мъжки тенис Рафеал Надал изрази съжаление от неприятната ситуация, в която е изпаднала Мария Шарапова, но е категоричен, че тя трябва да плати за проявената небрежност.

Испанският тенисист, който ще участва на започващия тези седмица турнир в Индиън Уелс, е категоричен, че не използва допинг и разчита единствено на собствените си усилия и качества.

"Трудно е да си представя, че нещо подобно може да се случи, но грешки стават. Вярвам, че Мария наистина е сбъркала. Тя не е искала да се стига до тук със сигурност, но в крайна сметка трябва да си плати за тази небрежност".

"Лично аз не съм се изкушавал да правя нещо нередно. Далеч съм от допинга. Напълно чист съм. Трудих се толково усърдно през цялата си кариера и никога не съм вземал някакви медикаменти, за да се върна на корта по-бързо, когато съм бил контузен“, твърди той.

„Чувал съм подмятания по мой адрес за допинга и вече съм малко отегчен от тази тема. Вярвам в спорта и неговите ценности. Той е пример за обществото и децата и ако правя нещо срещу това, ще лъжа самия себе си, а не моите опоненти“, категоричен е Рафа.

/30

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове